fbpx

IZNAD ZAKONA: Pogledajte kako se bahati Zdravko Livaković

Bivši član poglavarstva, državni tajnik Ministarstva mora, turizma prometa i razvitka, inače desna ruka bivšeg ministra Kalmete, danas privatni poduzetnik nepropisno je parkirao Audi S5 na sred trotoara u Ulici Domovinskog rata, javlja nam čitatelj (podaci poznati redakciji).

livakovic22-525x392

Čitatelj nam je kratko opisao događaj i poslao nam je i fotografije. U opisu također stoji kako se svakodnevno na tom mjestu parkiraju vozila ali na kratak rok, u protivnom brzo se pojavljuje pauk služba. Međutim, nakon direktnog poziva policiji da pošalje pauka pojavilo se samo vozilo policije koje je kratak period stajalo kraj vozila da bi se potom udaljilo bez intervencije pauka. Policiji se usmeno obratio i stariji par koji nije mogao proći sa svojim stvarima mimo vozila.

Livakovic33-525x392

Vozilo je prema riječima čitatelja bilo tako parkirano skoro dva sata, a da nitko nije reagirao što je i pobudilo znatiželju stanara da utvrde tko je privilegirani vožač. Nakon skoro dva sata pojavljuje se Zdravko Livaković koji ulazi u vozilo i odlazi.

Isti slučaj je potaknuo čitatelja da nam i pošalje opis i slike događaja.

Z.B.