fbpx

Maja Šuput i veselo Footloose društvo stižu na zadarski Forum

Zadar spremno dočekuje svjetski hit mjuzikl Footloose. Još nas samo nekoliko dana dijeli od jedinstvene zadarske izvedbe popularnog mjuzikla! Maja Šuput, Mario Valentić, Damir Kedžo, Bojan Jambrošić, Nikola Milat i veselo Footloose društvo stižu na zadarski Forum gdje će u sklopu ljetne turneje zabavljati Zadrane i njihove goste. Ljetnu izvedbu pod vedrim nebom jednog od najpoznatijih svjetskih mjuzikla možete pogledati 05. kolovoza od 21.30 sati na trgu Forum.

Iza hrvatske inačice svjetski poznate uspješnice do sada su tri više nego uspješne sezone, a poznatu ljubavno plesnu priču do sada su pogledali desetci tisuća gledatelja. U novoj sezoni svevremenskog hita Footloose društvu pridužio se talentirani glazbenik i glumac Damir Kedžo koji se posebno veseli zadarskoj izvedbi pokraj mora.

„Ovo će biti naša prva izvedba pod vedrim nebom. Bit će to doista podseban doživljaj a zadarski će Forum zaisgurno svojim povijesnim duhom ovoj izvedbi dati posebnu čar. Pozivamo sve Zadrane i sve koji ljetuju u jednom od najljepših dalmatinskih gradova za dođu i uživaju u popularnim pjesmama i samom mjuziklu!“- otkrio je glazbenik i glumac Damir Kedžo.

Sjajna glumačka postava, vrhunska scenografija te plesni pokreti koji ostavljaju bez daha samo su dio spektakularne ljubavne priče koja nas uskoro očekuje u Zadru, stoga požurite i osigurajte svoje mjesto pod zvjezdanim nebom zadarskog Foruma.

Ulaznice za izvedbu na zadarskom Forumu, 05. kolovoza 2014. od 21.30 sati mogu se kupiti u u sustavu ulaznice.hr. po pretprodajnoj cijeni od 80 (dječje), 130 i 150 kuna te na dan izvedbe po cijeni od 100 (dječje), 150 ili 170 kuna.

ZDanas