fbpx

Krađe torbi, nočanika, mobitela

U protekla dva dana, u Velom Ižu i u Pagu, nepoznati su počinitelji otuđili mobitele u vlasništvu 19-godišnjaka i 45-godišnjaka ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Jučer su, na Putu Nina i u Ulici Antuna Matije Reljkovića u Zadru, nepoznati počinitelji otuđili bicikle u vlasništvu 25-godišnjaka i 50-godišnjakinje ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

U protekla dva dana, u Murvici Donjoj, Viru i na Širokoj ulici u Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili novčanike s novcem i dokumentima u vlasništvu 40-godišnjaka, 23-godišnjakinje i 60-godišnjakinje.

Jučer su, na plažama u Viru, Zadru i Biogradu, nepoznati počinitelji otuđili torbe s novčanicima, i mobitelima u vlasništvu 23-godišnjaka, 43-godišnjaka i 34-godišnjakinje.

U noći s ponedjeljka na utorak, u Velebitskoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio Fiat Uno u vlasništvu 43-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna.

U proteklih nekoliko dana, u Vruljama, nepoznati je počinitelj, s čamca u vlasništvu 43-godišnjaka otuđio vanbrodski motor i spremnik za gorivo, a u Ninu je nepoznati počinitelj otuđio čamac u vlasništvu 62-godišnjaka.
Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu zbog krađa.

ZDanas