fbpx

AKCIJA MLADIH Upućujemo Klubu SDP-a s partnerima čestitke na javnoj potvrdi koalicije s HDZ-om

Povodom nesebične podrške Kluba vijećnika sdp-a predvođenog Draganom Ranjom vladajućem hdz-u da osigura kvorum na posljednjoj Županijskoj skupštini Zadarske županije, Akcija mladih želi istaknuti da se „Velika koalicija“ u Zadru manifestira se javno!

Klub vijećnika Akcije mladih jedina preostala oporbena stranka u predstavničkom tijelu Zadarske županije, upućuje Klubu SDP-a s partnerima čestitke na javnoj potvrdi koalicije s vladajućima . Potvrda koalicije je provedena preko Dragana Ranja, koalicijskog partnera HDZ na zadarskom mjesnom odboru Brodarica koji je na sjednici Županijske skupštine održane 21. svibnja 2015. u izostanku predsjednice Kluba SDP-a R. Sabljar Dračevac održao raspravu kao zamjenik predsjednice Kluba vijećnika SDPa i održao kvorum s članovima sdp-a, budući da su članovi hdz u velikom broju izostali sa sjednice Županijske skupštine.

Stoga, Akcija mladih javno izražava neslaganje što protivno Statutu Županijske skupštine, obzirom na očitu koaliciju HDZa i SDPa, u predsjedništvu Županijske skupštine sjede sami predstavnici vladajućih, bez predstavnika oporbe.

Takva postava će nam još više otežavati aktivan rad u skupštini budući da se članice i članovi Kluba vijećnika Akcije mladih sad jedini odupiru provođenju samovolje vladajućih u Županijskoj skupštini i zato trpe stalne neopravdane tirade predsjedništva Županijske skupštine Zadarske županije.

ZDanas