fbpx

DOGUS GRUPA UJEDINILA PETRINU, RUBEŠU I PUPIĆA-BAKRAČA Znate li tko su Vaši poslovni partneri u Zadru, čime se bave, kako su se i kada obogatili?

Povodom reagiranja Dogus grupe na objavu izjave Stipe Petrine u medijima, objavljujemo priopćenje za javnost koji potpisuju Stipe Petrina, načelnik općine Primošten te gradski vijećnici Ante Rubeša i Marko Pupić Bakrač. 

Priopćenje prenosimo u cijelosti.


PRIOPĆENJE ZA JAVNOST – ODGOVOR NA DOPIS DOGUS GRUPE

Nama nikada ne bi palo na pamet da dođemo u Tursku i da popujemo medijima te da iznosimo kvalifikacije o turskim političarima. Smatramo to vrhuncem bahatosti i bezobrazluka.

Ukoliko želite biti ugledan i poželjan partner u Hrvatskoj, odgovoran dio zajednice u kojoj poslujete kako navodite ponašajte se pristojno i sa poštovanjem kako bi i mi u Vašoj zemlji.

Jeste li se ikada zapitali zašto u posljednje vrijeme izazivate otpor lokalne zajednice ?

Smatrate li normalnim da u posjetu Predsjedniku uprave Dogus grupe Husnu Akhanu dođe prijatelj Mustafa Tavilogu te usidri svoj crni jedrenjak ravno ispred njegove rezidencije u uvali Maestral te da za 8 dana boravka nije platio ni jednu jedinu kunu za privezište (inače privez takvog broda u marini iznosi 2000-3000 kuna)?

Smatrate li normalnim da se tom crnom jedrenjaku na krmi vije ogromna turska zastava a na jarbolu jedva vidljiva nekoliko desetaka centimetara velika hrvatska zastava ?

Znate li tko su Vaši poslovni partneri u Zadru, čime se bave , kako su se i kad obogatili?

Znate li tko su i što su političari koji prilagođavaju Urbanističke planove vašim poslovnim zahtjevima a na štetu lokalne zajednice?

Znate li da među njima ima optuženih za organiziranje zločinačkog udruživanja?
U Hrvatskoj postoji stara narodna poslovica: s kim si takav si.

Vi još očekujete da Vas netko cijeni i prihvaća. Nemate Vi problema sa medijima i nama nego sa svojim ponašanjem, onima sa kojima ste se okružili i narodom kojeg ste iziritirali.

Načelnik općine Primošten
Stipe Petrina

Vijećnik u Gradskom vijeću Grada Zadra
Ante Rubeša

Vijećnik u Gradskom vijeću Grada Zadra
Marko Pupić-Bakrač