fbpx

FRIZERSKI STUDIO NINO Trendi frizure za muškarce

Moderan je muškarac svladao jedno: igranje s frizurom! Duža kosa na vrhu glave, razbarušene kovrče ili nehajno oblikovane šiške – sve to trenutačno krasi glave majstora kreacija. Kreativan duh i osoban dodir ovdje su ključni

U sezoni 2015./2016. muškarac postaje apsolutni stručnjak za stil, otkrivajući svoju strast prema ukusno oblikovanim frizurama s posebnim stilom! Gornji dio kose ne začešljava se unatrag ili na stranu kako je uobičajeno, nego prema čelu točno iznad obrva – viđeno na reviji Craiga Greena u Londonu (fotografija gore).

Naša galerija fotografija pokazuje koje su se još frizure našle na popisu najzanimljivijih.

Aktuelle Männerfrisuren mit Längenspielerei

Aktuelle Männerfrisuren mit Locken

Aktuelle Männerfrisuren ohne viel Haar

Trenutačne frizure za muškarce s nejednakom dužinom kose

Sprijeda duga, sa strane kratka! Ovaj jednostavan opis frizure definira trend sezone. Tu izvornu frizuru prvi smo put vidjeli na reviji kuće Diesel Black Gold, a sada je sve češće viđamo na običnim momcima

Ulični stil

Aktuelle Männerfrisuren

Ako nemate obaveznu bradu iz naše galerije fotografija, ne brinite se – u modnim metropolama Milanu i Rimu vidjeli smo ležerne brade na muškarcima s različitim stilovima odijevanja! Jedno je jasno: od elegantnog poslovnjaka do neslužbenog gradskog momka i pomodnjaka – brade su za svakog muškarca. Pokazujemo vam kako se njeguje brada uz nekoliko jednostavnih savjeta:

Odgovarajuća njega za trendi bradu
Pranje: Brade se moraju svakodnevno prati! Idealno toplom vodom i s malo šampona. Regenerator koji se ne ispire daje bradi dovoljno vlage nakon pranja.

Šišanje: Samo redovito pošišana brada – kratka ili duga – raste podjednako i izgleda uredno.

Češljanje: Kao i kosu, brade se moraju svakodnevno češljati! Češljanjem usmjeravate dlake u isti smjer te sprječavate pojavu rupica.

Powered by:

studio-nino1-269x269