fbpx

POŠTO ZADAR LOPOVI? Pitanja Akcije Mladih za točke o ŠC Višnjik koje su skinute s Gradskog vijeća

Vijećnici Akcije Mladih Ante Rubeša i Marko Pupić Bakrač jučer su sa majicama i letcima s natpisom i slikom “Pošto Zadar lopovi?” pripremili se za sjednicu Gradskog vijeća.

Na vijeću su u međuvremenu četiri točke o planu preobrazbe ŠC Višnjik skinute su sa dnevnog reda inicijativom SDP-ove vijećnice Sabine Glasovac, koja je tražila javnu raspravu.

Marko Pupić Bakrač i Ante Rubeša nisu odustali sa svojim upozorenjem. “Pošto Zadar lopovi?”. Vijećnici Akcije mladih su novinarima podijelili letke sa slijedećim sadržajem:


U procesu pretvorbe i privatizacije uz pokroviteljstvo politike opljačkana je i uništena kompletna zadarsa privreda. Ratni profiteri i kriminalci ovladali su cijelim gradom.

Postali smo najveća praonica novca Hypohobotnice, Hypograd.

Razotkrivanjem Hypokriminala pronalazi se novi modus operandi preko investitora kojem se na pladnju nude Maraska park, uvala Jazine, Višnjik.

U paketu ide i simobol grada devastirani KK Zadar.

Mozak cijele operacije je ujedno poslovni partner investitora, bivši Hypo povjerenik za grad Zadar, najveći zadarski ratni profiter, a političko amenovanje okupacije grada osigurava čovjek optužen za organiziranje zločinačkog udruživanja,

Dakle ovo nije borba protiv investitora i investicija nego protiv kriminala i okupacije.

ZDdanas