fbpx

Božićni stol

Smatrate li se aktivnim korisnikom Instagrama, vjerujemo kako je mnogo stvari koje ste naučili o uređenju interijera upravo pregledavajući u slobodno vrijeme na stotine malenih kvadratića. To možda ne biste priznali u društvu stručnjaka, no ovog činjeničnog stanja se ne treba sramiti.

Instagram je zaslužan za mnoge trendove koje smo uveli u svoje ormare, ali i u svoje domove i volimo ga zbog njegove neposrednosti i jednostavnosti. Kako smo trenutno u periodu božićnih blagdana, pravo je zadovoljstvo vidjeti kako se interijeri stiliziraju diljem svijeta. S obzirom na to da je božićni stol okosnica obiteljskog blagdanskog slavlja, isti se trenutno često pojavljuje na profilima koje pratimo, stoga je lako uočiti neke glavne trendove. Skandinavski minimalizam u kojem prevladava bijela boja i drvo, elegantan rustikalni stol ili onaj bogat tradicionalni konstante su koje se božićnim interijerima provlače posljednjih godina.

Kako biste se na vrijeme inspirirali i isplanirali svoj obiteljski stol, prilažemo vam nekoliko ideja prikupljenih iz nepreglednih bespuća Instagrama.

robeetvoile_840_472

pasoapasoblog_840_472

vackradukningar_840_472

donnaritamagazine_840_472

charlizemystery_840_472

nordstjerne1_840_472

lovethesign_840_472

Fashion.hr/ZDanas