fbpx

FRIZERSKI STUDIO NINO Zablistajte uz najljepše blagdanske frizure

Nastupa blagdansko razdoblje, a s njime užarenije zabave. Dani postaju hladniji i kraći, a večernje zabave duže traju. Glamur je ključna riječ! Bez obzira na to imate li kratku ili dugu kosu, ona može zrcaliti vaš stil i unijeti glamur u ovo hladno godišnje doba. Družili smo se sa zvijezdama i donosimo vam praktične savjete za oblikovanje glamuroznih frizura kako biste zabljesnuli.

Ponovno je vrijeme da zadivite stilom i zračite tijekom dugih večeri. Vi pronađite očaravajuću haljinu, a mi vam donosimo savršene elegantne frizure za blagdanske domjenke, vesele sate u nekom klubu ili na obiteljskim okupljanjima. Dužina kose uopće nije bitna. Pronašli smo glamuroznu frizuru za svakoga!

Svečane frizure zvijezda

Blagdansko razdoblje je pred nama, no nijedna zvijezda ne želi u posljednji čas odlučivati o svojoj novoj glamuroznoj frizuri. Posljednjih nekoliko tjedana proveli smo promatrajući zvijezde na crvenim tepisima i ugledali nekoliko prekrasnih svečanih frizura. Carey Mulligan izgleda veoma elegantno s kratkom kosom. Njezina je kosa na vrhu glave malo duža, a ona joj je dodala mnogo sjaja. Amber Heard svoju je kosu dugu do ramena skupila u profinjenu punđu i pokazala nježan ženstveni šarm koji je u savršenom kontrastu s njezinom jednostavnom elegantnom večernjom haljinom.

Opazili smo da su mnoge svečane frizure ukrašene očaravajućim nakitom. Taj smo trend uočili kod vrhunskih dizajnera poput Chanela i Rodartea na njihovim modnim revijama. Keira Knightley i Bella Thorne zabljesnule su svojim profinjenim ukrasima za kosu.
Savršene svečane frizure za cijelu večer
Kakva korist od prekrasnih svečanih frizura ako se ubrzo spljošte? Rješenje tog problema je lak za kosu u mini-spremniku koji stane i u najmanju torbicu. Njime u trenu možete osvježiti svoju frizuru.

Uživajte u našoj galeriji glamuroznih svečanih frizura zvijezda. Naravno, uz njih donosimo savjete kako ih možete sami oblikovati.

Bella Thorne
Za ovu bi frizuru kosa trebala biti duža od ramena i valovita. Ako nemate valovitu kosu, upotrijebite uređaj za kovrčanje kose. Ova se frizura može nositi sa šiškama ili bez njih. Oblikovanje je jednostavno: nakon pranja kose šamponom, poprskajte zaštitu od topline na kosu. Zatim posve osušite kosu sušilom, izvlačeći pramenove preko velike okrugle četke. Ako više volite frizuru bez šišaka, razdijelite kosu. Zatim odvojite pramenove i uvijte ih na kovrčalo. Pustite da se kosa malo zagrije prije otpuštanja kovrčala. Uzmite dva jednako debela pramena kose sprijeda i svaki jednom ili dvaput zavrtite oko njegove osi. Zatim svaki pramen učvrstite lijepom kopčom prema pozadini glave. Za glamurozan izgled poprskajte kosu sprejem za sjaj

Partyfrisuren: Bella Thorne

Carey Mulligan
Ova je frizura prikladna za pixie-frizuru s malo dužom kosom na vrhu glave ili za kratku bob-frizuru. Evo kako se oblikuje: nakon što operete kosu, nanesite pjenu i osušite kosu sušilom dok ne bude gotovo suha. Zatim začešljajte kosu. Dok sušite kosu, češljajte kosu sa strane blizu tjemena. Dajte površinskoj kosi više volumena izvlačeći pramenove preko male okrugle četke tijekom sušenja. S malo gela zagladite kosu sa strane glave i poprskajte je lakom za kosu. Malo spreja za sjaj daje glamurozan dojam frizure

Partyfrisuren: Carey Mulligan

Amanda Seyfried
Za ovu frizuru kosa mora biti duža od ramena i postepeno ošišana. Oblikovanje: nakon pranja kose šamponom, nanesite pjenu za volumen na kosu i malo spreja za zaštitu od topline. Napravite razdjeljak na stranu. Sušite kosu spustivši glavu prema dolje i sušite je dok ne bude tek lagano vlažna. Time će vaša kosa dobiti lijep volumen. Izvucite pramenove kose preko velike okrugle četke dok je posve ne osušite. Izvijte vrhove kose preko okrugle četke. Na kraju povucite kosu na ramena i poprskajte je lakom za kosu

Partyfrisuren: Amanda Seyfried

Amber Heard
Za ovu je frizuru potrebno imati kosu dužu od ramena. Poprskajte lakom za kosu pramenove na vrhu glave i jako ih natapirajte. Time ćete dobiti veliki volumen. Začešljajte kosu prstima i dva pramena sa strane kod sljepoočnice labavo pričvrstite ukosnicama na vrhu glave. Vrhovi tih pramenova nisu pričvršćeni. Skupite ostatak kose u rep visoko na pozadini glave. Pazite da ne spljoštite volumen. Lagano natapirajte rep i oblikujte petlju. Skupite vrhove kose u gumicu i pričvrstite ih ukosnicama na pozadini glave. Za postojanost frizure poprskajte je lakom za kosu

Partyfrisuren: Amber Heard

Taylor Swift
Za ovu frizuru vaša kovrčava kosa mora padati preko ramena. Ako imate ravnu kosu, upotrijebite kovrčalo. Oblikovanje: napravite razdjeljak s jedne strane. Razdvojite kosu sprijeda u dva pramena, zavrnite svaki i povucite ga bočno prema potiljku. Pričvrstite prednje pramenove ispod površinske kose da se ukosnice ne vide. Ostatak kose skupite u gumicu s jedne strane potiljka. Izvucite mali pramen, natapirajte ga i omotajte oko gumice. Pričvrstite ga ukosnicom. Prstima razbarušite rep tako da prstima prolazite kroz njega i istodobno ga prskajte lakom za kosu.

Partyfrisuren: Taylor Swift

Powered by:

studio-nino1-269x269