round image on layout top

LIKE ZADAR Nakon prvog tjedna glasovanja Zadar se senzacionalno nalazi ispred Londona, Pariza i Barcelone

26. siječnja 2016. by urednik divider image

Westminster i Buckinghamska palača u Londonu, Louvre i Eiffelov toranj u Parizu, ili Sagrada Família i Camp Nou stadion u Barceloni? Kalelarga, Pozdrav suncu, Morske orgulje ili Sveti Donat u Zadru atraktivniji su i poželjniji turistički sadržaj za više od 130.000 glasača iz svih europskih zemalja.

Toliko ih je do sada glasovalo na izboru za najbolju europsku destinaciju “European Best Destinations 2016″. Nakon prvog tjedna glasovanja Zadar se senzacionalno nalazi ispred Londona, Pariza i Barcelone, odnosno među 10 najboljih europskih destinacija.

Turističkim uredima iz Londona, Pariza i Barcelone vjerojatno se neće svidjeti što sam iznio ovu informaciju, ali Zadar je ispred njih, među najboljima! Razlike su inače jako male između pet najboljih, u svega nekoliko tisuća glasova”, kazao nam je Maximilien Lejeune, izvršni direktor portala “European Best Destinations” iz Bruxellesa koji organizira izbor za najbolju destinaciju.

Glasovanje za najbolju europsku destinaciju i izbor između 20 nominiranih gradova, među kojima su i velike europske metropole Atena, Prag, Amsterdam, Berlin, Beč, Madrid, Rim i Milano, krenulo je 20. siječnja i traje do 10. veljače pa se još uvijek možete priključiti kampanji “Lajkaj Zadar” koju preko društvenih mreža provodi Turistička zajednica Grada Zadra. Svoj glas hrvatskom jadranskom biseru – njegovim nadaleko poznatim ljepotama i otvorenom duhu – možete dati na ovom linku: www.vote.ebdest.in

HRT/ZDanasKolindin tim...

PREUZIMAJUĆI predsjedničku dužnost Kolinda Grabar Kitarović isticala je...

read more

Goran Marić u vladi je...

Privatizacija HEP-a i kupovina Ine dvije su teme o kojima Goran Marić ministar...

read more

Upozorenje iz najmanje...

Deseci tisuća ljudi u potrazi za boljim životom, bježeći od rata u Libiji,...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 Barrus d.o.o. Zadar