fbpx

MARKO PUPIĆ BAKRAČ Gradonačelniče, nadam se da ste barem iz svog džepa namirili onih 20 boca viskija što se polokalo na vašem derneku!

Gradski vijećnik, Marko Pupić Bakrač posalo je medijima priopćenje u kojem otvoreno kritizira proslavu rođendana gradonačelnika Kalmete, koja se održala u prostorijima boksačkog kluba Rebel na Ravnicama.

Priopćenje prenosimo u cijelosti: 

Poštovani gradonačelniče Grada Zadra,

Kako mi je potvrđeno iz više pouzdanih izvora svoj rođendan 15.01.2015 godine burno ste proslavili u prostorijama boksačkog kluba Rebel na Ravnicama. Evo iako sa malim zakašnjenjem čestitam vam rođendan i želim sve prema zaslugama.
Ipak smatram da za priređivanje tuluma postoje prikladnija mjesta od prostora koje je grad dao na korištenje sportskoj udruzi. Nedolično je da treneri i sportaši u društvu sa vama gradonačelniće partijaju u sportskom objektu te da se tom prilikom konzumira alkohol. To nije skladu sa zakonom a niti kršćanskim načelima koje promovira vaša demokršćanska stranka HDZ.
Nedavno ste svečano otvorili prostorije kluba na inicijativu vašeg stranačkog kolege Petra Špike koji stoji iza tog boksačkog kluba ( bivšeg gradskog vijećnika koji 8 godina u vijeću nijednom nije izašao za govornicu). Klub nema niti jednog boksača, osim ukoliko sebe ne smatrate boksačem jer u tom klubu treneri su uglavnom zaokupljeni vašim treninzima.
Možda smatrate da vi i vaši partiski drugovi u partijskom boksačkom klubu bez boksača možete raditi što vas je volja ali ja bih vas zamolio da razmislite kakvu poruku svojim postupcima šaljete javnosti, osobito mladima.
Kada već niste platili najam prikladnog prostora za održavanje rođendanske zabave nadam se da ste barem iz svog džepa namirili onih 20 boca viskija što se polokalo na vašem derneku.

Srdačan pozdrav
Vijećnik u Gradskom vijeću Grada Zadra
Marko Pupić-Bakrač

ZDanas