round image on layout top

Udruga Tornado platila dugovanje i ne ide u stečaj

30. siječnja 2016. by urednik divider image
tornado-640x360

Udruga navijača Tornado Zadar je zaključno s 29. prosincem prošle godine platila cijeli dug u iznosu od 26.500 kuna. No o tome nismo obavijestili Trgovački sud u Zadru – kazao je jučer predsjednik Tornada Luka Buljat, koji nam se javio, nakon što smo prenijeli odluku tog suda da je u skraćenom postupku otvoren i odmah zatvoren stečaj njihove udruge.

U skladu sa zakonom već teku vrlo kratki zakonski rokovi za žalbu na ovu odluku suda, čijom pravomoćnošću se Udruga Tornado briše iz registra udruga. Buljat je zbog toga najavio kako već u ponedjeljak, 1. veljače idu na Trgovački sud s dokazima o podmirenju dugova, ali i kako bi zaustavili gašenje njihove udruge.

– Ne bih govorio o tome što ćemo napraviti ako se Tornado izbriše iz registra udruga. Htio bih samo izvijestiti kako smo kolege i ja, koji smo 1. listopada 2015. godine preuzeli vodstvo naše udruge, u tri mjeseca uspjeli obaviti veliki posao. Prikupili smo novac i otplatili sve dugove, uključujući i onaj za struju, koja nam je bila isključena – istaknuo je predsjednik Tornada te dodao kako su, u skladu sa zakonom, održali skupštinu i izradili sve izvještaje koje traži zakon, što se, tvrdi, nije poštivalo zadnjih desetak godina.

Izvor: Zadarski list/ZDanasKONCEPT POSTAJE...

The new BMW Concept X2 is presented on the first day of the press days of the Paris motor Show,  on September 29, 2016. / AFP PHOTO / ERIC PIERMONT

Nije tajna da u BMW-u planiraju izbaciti čak pet novih SUV modela do 2019....

read more

POPUSTILI SU, A TU JE I...

projekt

Potvrda da će super-luksuz na četiri kotača evoluirati u SUV stigla je...

read more

TOTALNO OPSJEDNUTI...

000_was6884208-1

Appleovi iPhonei imaju sposobnost potpuno opčiniti nemali broj svojih fanova,...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2016 Barrus d.o.o. Zadar