round image on layout top

Udruga Tornado platila dugovanje i ne ide u stečaj

30. siječnja 2016. by urednik divider image

Udruga navijača Tornado Zadar je zaključno s 29. prosincem prošle godine platila cijeli dug u iznosu od 26.500 kuna. No o tome nismo obavijestili Trgovački sud u Zadru – kazao je jučer predsjednik Tornada Luka Buljat, koji nam se javio, nakon što smo prenijeli odluku tog suda da je u skraćenom postupku otvoren i odmah zatvoren stečaj njihove udruge.

U skladu sa zakonom već teku vrlo kratki zakonski rokovi za žalbu na ovu odluku suda, čijom pravomoćnošću se Udruga Tornado briše iz registra udruga. Buljat je zbog toga najavio kako već u ponedjeljak, 1. veljače idu na Trgovački sud s dokazima o podmirenju dugova, ali i kako bi zaustavili gašenje njihove udruge.

– Ne bih govorio o tome što ćemo napraviti ako se Tornado izbriše iz registra udruga. Htio bih samo izvijestiti kako smo kolege i ja, koji smo 1. listopada 2015. godine preuzeli vodstvo naše udruge, u tri mjeseca uspjeli obaviti veliki posao. Prikupili smo novac i otplatili sve dugove, uključujući i onaj za struju, koja nam je bila isključena – istaknuo je predsjednik Tornada te dodao kako su, u skladu sa zakonom, održali skupštinu i izradili sve izvještaje koje traži zakon, što se, tvrdi, nije poštivalo zadnjih desetak godina.

Izvor: Zadarski list/ZDanasNARODNE NOVINE Raspisan...

U Narodnim novinama broj 55, godina 2018., objavljen je natječaj za imenovanje...

read more

U KAFIĆU NA MELADI...

Po društvenim mrežama proširile su se slike brutalnog fizičkog napada koji...

read more

GRADONAČELNIK ODLUČIO...

Gradonačelnik Zadra Branko Dukić potpisao je odluku o davanju odobrenja za...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr