round image on layout top

DETALJI TRAGIČNE NESREĆE Nakon izlaza iz tunela Bristovac, I. Š. (20) izgubila kontrolu nad Renault Clijom i udarila u metalnu ogradu

10. veljače 2016. by urednik divider image

U teškoj nesreći oko 1.30 sati u utorak ona i suvozač M. Š. (30) ispali su iz vozila. Mladoj vozačici iz Zadra nije bilo spasa, poginula je na mjestu, a suvozač je teško ozlijeđen

Vozeći autocestom A1 na dionici od tunela Sveti Rok do čvorišta Maslenica , odmah nakon izlaza iz tunela Bristovac, I. Š. (20) izgubila je kontrolu nad Renault Clijom zadarskih registracija i udarila u metalnu zaštitnu ogradu na desnoj strani, a potom i u stijenu.

U teškoj nesreći oko 1.30 sati u utorak ona i njezin suvozač M. Š. (30) ispali su iz vozila. Mladoj vozačici iz Zadra nije bilo spasa, poginula je na mjestu nesreće, a suvozač, koji je iz zadarske okolice, teško je ozlijeđen. U životnoj opasnosti prevezla ga je Hitna pomoć u zadarsku Opću bolnicu. – Na odjel Jedinice intenzivnog liječenja primljen je muškarac s ozljedama opasnim za život. Podvrgnut je hitnom operativnom zahvatu, u kojem su kirurzi pokušali sanirati rane. Poduzimaju se svi daljnji koraci da se čovjek spasi – kazao nam je dr. Edi Karuc s Jedinice intenzivnog liječenja zadarske Opće bolnice.

Život M. Š. još je u opasnosti, a kako doznajemo, najteže je ozlijeđen u predjelu trbuha. Vozačica I. Š. nije imala vozačku dozvolu jer nikad nije položila vozački ispit, no sudeći prema onome što je objavljivala na svojem profilu na Facebooku, jako je voljela vožnju.

“Put me zove, moram poći”, samo je jedna od objava na toj društvenoj mreži, a fotografija koja je objavljena uz taj tekst prikazuje nju za volanom Audija. Susjedi iz stanova blizu onoga u Zadru u kojem je živjela do ljetos kažu kako je bila vrlo draga i srdačna djevojka koja je jako voljela djecu. Iz stana se iselila nakon što je prekinula dugogodišnje zaruke. Zbog prometne nesreće promet dijelom autoceste između tunela Sveti Rok i Maslenica bio je potpuno prekinut zbog policijskog očevida u oba smjera. Vozilo se zaobilazno preko Gračaca i Obrovca, i to jednim smjerom do tri sata, a drugim, na kojem je bila nesreća, zbog policijskog očevida, do pet sati.

Izvor: 24sata.hrMARKO PUPIĆ-BAKRAČ...

Povodom koncesije nad lukom Gaženica, županijski vijećnik AM, Marko...

read more

MARJANA BOTIĆ Dan je...

Povodom Dana Županije, iz Kluba vijećnika Akcije mladih i Mosta, kažu da...

read more

MARKO PUPIĆ BAKRAČ...

Povodom izjava ravnatelja Lučke uprave Zadar vezano uz koncesiju luke...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr