round image on layout top

NAPAO BRATA SVOJE NEVJENČANE SUPRUGE Nožem lakše ozlijedio 27-godišnjeg J.M.Š. iz Zadra u predjelu šake

16. veljače 2016. by urednik divider image
7ca267a298337b3f387b0e4ea581dcbc_XL

Policijski službenici I policijske postaje Zadar provode kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim S.I. iz Zadra kojeg se sumnjiči da je u ponedjeljak oko 20 sati u Kovačkoj ulici na Poluotoku, nožem lakše ozlijedio 27-godišnjeg J.M.Š. iz Zadra u predjelu šake. Kako doznajemo, napadač je nevjenčani suprug 27-godišnjakove sestre.

Napad se dogodio na ulici nakon čega je 43-godišnjak priveden u policiju. Napadnuti 27-godišnjaku je pružena liječnička pomoć, a radi se o lakšim tjelesnim ozljedama. Kvalifikacija djela znat će se nakon završetka kriminalističke istrage

ZDanas


  • Jurica

    Nije lakše nego teže tjelesne ozljede za što imam i dokument. A i nasrtao je više puta da me ubode u stomak točnije tri puta ali sam ga uspješno odguravao sa nogom nako čega sam uletio u trafiku kako bih zaštitio svoje zdravlje i život.. Kravario sam po ulici i u trafici ( Tabacco shopu.) Ne mrzim ga ipak je to otac moje nećakinje i dečko tj. nevjenčani suprug moje sestre i koliko god dolazilo do sukoba između nas i koliko puta me je i on i ona lažno prijavili opet nemam srca da djete ostane bez oba roditelja. Samo smatram da trebaju svoj život izgrađivati i ne voditi tuđe živote i tračeve. Istina je da me napao i porezao za što mi je još uvjek ruka u zavoju a ozljede povezane steril stripovima umjesto šivanja. Molim svakodnevno da se ostave moga života na miru. Jer i ovako teško prolazim i na sve moguće načine se borim da idem dalje. Školujem se za pomorca otac sam troje djece, kojima u ovom vremenu ne mogu pomoći dok svoj život ne stavim na noge i to činim čvrsto se držim svoga puta, položio sam ispite za ukrcaj na brod, ali zbog ovih lažnih prijava svakodnevno me ometaju tako da moram uvjek nešto odlagati za drugi put. Žalim ih oboje jer niti jedno niti drugo ne rade Sandi zbog kažnjavanja a sestra zbog neiskustva, inače je trgovac i volio bih da mogu pomoći ali ne prihvaćaju pomoć nego žive na milost i nemilost roditelja te nemaju svoj samostalni život. Molio bih ako postoji iti jedna dobra duša u ovome gradu da im se pomogne na način da ih neko zaposli i da mogu djete odgajati u obiteljskom skladu i mogućnosti da budu samostalni. Nije se ništa od ovoga trebalo dogoditi, ali nije do mene već do njih i trebaju prihvatiti činjenicu da imaju djete te da im nisu potrebni problemi jer nakraju djete ispašta.


Tradicionalno...

1388764263

JOYFUL GOSPEL SINGERS – New Orleans – USA Predbožićno razdoblje u...

read more

UNICEF-ov Muzej...

97f9f643892aea86de9c132e06585db0

Interaktivni projekt donosi nove poglede na svijet u kojem živimo Zadar, 2....

read more

U Kazalištu lutaka...

predstava_snjezna_kraljica

Već tradicionalno ovu nedjelju 11.12.2016.g. u Kazalištu lutaka Zadar za Vas...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2016 Barrus d.o.o. Zadar