fbpx

POVODOM NOVE SJEDNICE GRADSKOG VIJEĆA Marko Pupić Bakrač: Svaki put me iznenadi dokle je spremna ići organizirana zločinačka skupina!

Povodom nove sjednice Gradskog vijeća Grada Zadra oglasio se Marko Pupić Bakrač koji je već poznat po svojim kritičkim javnim istupima. Obzirom na izjave koje je objavio na svom Facebook profilu, očito je da gradski vijećnik Pupić-Bakrač ima saznanja o kriminalnim radnjama, spominjući zločinačku skupinu i izdajnike, citirajući Cicerona.

Na svojem Facebook profilu je napisao: “Svaki put se frapiram kada dođu materijali za sjednicu. Očekujem svašta ali opet svaki put me iznenadi dokle je spremna ići organizirana zločinačka skupina.”

Screen Shot 2016-02-27 at 19.28.54

Nadalje, u komentarima gradski vijećnik Marko Pupić Bakrač citira Cicerona;


Nacija može preživjeti svoje budale, čak i preambiciozne. Ali ne može preživjeti izdaju iznutra. Neprijatelj pred vratima grada je manje zastrašujući, jer on je poznat i nosi zastavu otvoreno. A izdajnik se kreće slobodno unutar zidina grada, njegov lukavi šapat nalazi puta i do najviših, vladarskih odaja.
Jer izdajnik se ne prepoznaje kao izdajnik – on govori jezikom bliskim žrtvama, on ima njihovo lice i njihove argumente, on se obraća slabosti koja leži duboko u srcu svakog čovjeka. On razgrađuje dušu nacije, on u potaji potkopava temelje grada, on inficira političko tijelo tako da se više ne može braniti.
Manje se treba bojati ubojice.  Izdajnik je kuga.

Marcus Tullius Ciceron


Na koga se izjave o zločinačkoj skupini kao i citati o izdajnicima odnose i koje će još biti teme saznati ćemo na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća Grada Zadra, a koja će sudeći po izjavama gradskog vijećnika Marka Pupića Bakrača, biti vrlo burna.

ZDdanas