fbpx

PRESTIŽNO EUROPSKO PRIZNANJE U RUKAMA ZADRANA!! Zadar najbolja europska destinacija u 2016. godini!

Senzacija na izboru za najbolju europsku destinaciju 2016.

Zadar je europska destinacija godine!!

Dobrodošli u Zadar, europsku destinaciju 2016! – prva je objava na renomiranom belgijskom portalu “European Best Destinations” ( http://www.europeanbestdestinations.com/ ) koji je proveo biranje najbolje europske destinacije u 2016. godini! Grad tradicije i modernosti s najljepšim zalaskom sunca, Morskim orguljama i drukčiji od svih – to je Zadar koji je među 20 nominiranih pomeo velike gradove i turističke metropole London, Pariz, Rim, Milano, Prag i favoriziranu Atenu, a odlučio je tako europski i svjetski glasački auditorij na izboru za najbolju destinaciju godine.

‘Zadar je odličan grad, grad pun tradicije, a moderan, grad na moru. Zadar je drugačiji, neusporediv, s nježnom i udobnom atmosferom. Zadar je tih i siguran. U njemu ćete naići na povijesne dijelove rimske vladavine ali i moderne i ugodne trgovine i restorane s pristupačnim cijenama, domaće voće i povrće kao i koncerte na otvorenom. U Zadru ćete uživati u odličnoj hrani i preljepim šetnjama koje će pratiti jedinstveni zvukovi morskih orgulja’, stoji u opisu grada na European Best Destinations.

Nakon Zadra slijede Atena, Plovdiv, Nant, Azorski otoci, Pariz, Novi Sad, Bruxelles, Kotor, Milan, Prag, Rim, Beč, Madrid i Nikozija, kao najbolji gradovi za odmor ili putovanje u 2016. godini.

U online anketi sudjelovalo je ukupno 288.992 osoba.

Uz kolažni prikaz svih promotivnih materijala koji su pratili kampanju Zadra, na naslovnici portala može se pogledati i promidžbeni film o najboljoj europskoj destinaciji u 2016. Iza Zadra na drugom mjestu nalazi se Atena, a na trećem Plovdiv u Bugarskoj.

ZDanas