round image on layout top

U ponedjeljak koncert sjajnog mladog hrvatskog tria CHUI u Maloj dvorani HNK Zadar

11. veljače 2016. by urednik divider image

u ponedjeljak, 15. veljače ne propustite koncert sjajnog mladog hrvatskog tria CHUI u Maloj dvorani HNK Zadar s početkom u 20 sati.
U Zadru će predstaviti svoj novi album Third Sun From The Stone koji je proglašen no.1. domaćim albumom godine 2015. po izboru hrvatskih glazbenih kritičara.
Chui nastupa u sastavu Toni Starešinić – klavijature & elektronika, Vojkan Jocić – sax & elektronika i Janko Novoselić – bubnjevi.

Ulaznice po cijeni od 40,00 kuna su u prodaji od danas na blagajni HNK Zadar od 11 do 13h i od 18 do 20h.

Ovaj mladi trio njeguje ponešto drugačiji pristup jazzu. Spoj suvremene klupske plesne glazbe u kombinaciji sa jazzom, elektronikom i rock’n’roll beskompromisnim pristupom već sa prvim albumom („Chui“ Dancing Bear 2012.) osigurao je Chuievcima kultni status na hrvatskoj glazbenoj sceni. Krajem 2013. godine za Dancing Bear objavljuju i drugi album „The Second Arrival“ koji kao i prvijenac dobiva samo pohvale od glazbene kritike i publike. Godine 2015. Chui objavljuje treći album „Third Sun From The Stone“, koji je osim što je pobrao samo odlične kritike na skoro svim top listama, proglašen za domaći album godine što do sad nije uspjelo ni jednom jazz sastavu u Hrvatskoj. Na koncertnoj promociji novog albuma Chui je rasprodao Zagrebačku Tvornicu kulture.Proglašenje elementarne...

Milijarda kuna prva je procjena ukupnih šteta od nevremena koje je zahvatilo...

read more

VIJEĆNIK AKCIJE MLADIH...

Županijski vijećnik Akcije mladih Marko Pupić Bakrač uputio je priopćenje...

read more

Škabrnjanin završio na...

Škabrnjanin Roko Ražov pozvan je u PU zadarsku na obavijesni razgovor nakon...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 Barrus d.o.o. Zadar