round image on layout top

Užas u Njemačkoj: Migranti u podzemnoj željeznici seksualno uznemiravali djevojku i napali starca

2. veljače 2016. by urednik divider image

U videu snimljenom u podzemnoj željeznici u Munchenu vidi se kako grupa migranata napada druge putnike, javlja Daily Mail.

Dva starija muškarca napadnuta su od strane mladih migranata nakon što su navodno pokušali zaštititi mladu djevojku koju su mladići hvatali za vrijeme vožnje. Na snimci se vidi grupa od pet mladića koji se grubo svađaju s putnicima, a u jednom trenutku dolazi do fizičkog okršaja s jednim starijim muškarcem.

Njemačka policija traga za napadačima, a zamolili su i svjedoke da im se obrate ukoliko imaju nekakvih saznanja o njima. Snimku je snimio i objavio putem Facebooka jedan od putnika, a on je i objasnio što je prethodilo sukobu. Kako je on rekao, do svađe je došlo nakon što je jedan od mladih migranata djevojci prislonio ruku na leđa na što se ona odmakla. Na to je mladić rukom udario po prozoru što je izazvalo pozornost ostalih putnika. Kad je jedan stariji putnik zamolio mladiće da prestanu biti agresivni i puste djevojku na miru, došlo je do sukoba.

Snimio i opisao cijelu situaciju

“Mlada djevojka napadnuta je u podzemnoj željeznici. Kad su je dva starija muškarca pokušala zaštititi i oni su napadnuti. Ovo je bilo u srcu Munchena, usred dana”, napisao je mladić koji je objavio video.

Mladić je napisao da je muškarac koji je maltretirao djevojku izgledao kao da je arapskog podrijetla. Kad je izbio sukob, prepričao je mladić, “tražitelju azila”, kako ga navodi, priključili su se prijatelji.

“Situacija se smirila kad je vlak stigao na stanicu, a ja viknuo da ću zvati policiju”, napisao je.

Iako mladić koji je sve snimio na kraju slučaj nije prijavio policiji, ipak je otvorena istraga jer se video proširio munjevitom brzinom.

“Iz videa se čini da su napadači po izgledu zaista arapskog podrijetla, ali jesu li tražitelji azila tek će se ustanoviti”, obavijestili su iz policije.

U posljednje vrijeme dogodio se cijeli niz slučaja kojima su u središtu tražitelji azila. Njemačka javnost uznemirena je još od novogodišnje noći kada je u Koelnu, ali i drugim gradovima, na stotine migranata seksualno uznemiravalo žene. Ukoliko se ustanovi da su mladići iz vlaka zaista tražitelji azila, bit će to samo još jedan u nizu slučajeva koji će dodatno zapaliti strasti i izazvati brojne polemike u javnosti.

Izvor: Index.hr/ZDanasMARKO PUPIĆ-BAKRAČ...

Povodom koncesije nad lukom Gaženica, županijski vijećnik AM, Marko...

read more

MARJANA BOTIĆ Dan je...

Povodom Dana Županije, iz Kluba vijećnika Akcije mladih i Mosta, kažu da...

read more

MARKO PUPIĆ BAKRAČ...

Povodom izjava ravnatelja Lučke uprave Zadar vezano uz koncesiju luke...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr