round image on layout top

Zadarski dvojac na Svjetskom prvenstvu u Argentini

22. veljače 2016. by urednik divider image
61149783-sime-fantela-igor-marenic

Novi veliki izazov u karijeri očekuje jedriličare zadarskog Svetog Krševana u klasi 470, Šimu Fantelu i Igora Marenića. Danas u Argentini počinje Svjetsko prvenstvo ove klase. Borba za odličje i ovog puta je želja.

Zadarski dvojac već izvjesno vrijeme se i nalazi tamo, odradili su i kontrolnu regatu te koliko je god moguće spremni dočekuju ovo natjecanje. Šime i Igor na SP-u u Izraelu prije četiri mjeseca bili su srebrni, bilo bi lijepo s još jedne velike smotre kući se vratiti s odličjem.

Kako su im prošli dani u Argentini, što očekuju od ovog prvenstva približio nam je Šime Fantela.

„Drago mi je da mso ovdje već izvjesno vrijeme kako bi što bolje upoznali regatno polje. Neće biti lagano ali veselimo se i ovom natjecanju kao i svakom drugom. Naša želja je uvijek borba za vrh pa tako i sada. Medalja? Medalja je uvijek san, bilo bi lijepo još jednu spremiti u svoje vitrine“.

Upravo zbog Olimpijskih igara koje su na rasporedu u Riu ovog ljeta Svjetsko prvenstvo je stiglo tako rano, to i jest uobičajeno u olimpijskoj godini. Prije Brazila, Šimu i Igora još početkom mjeseca travnja očekuje Europsko prvenstvo španjolskoj Maljorci.

HRT/ZDanas



KONCEPT POSTAJE...

The new BMW Concept X2 is presented on the first day of the press days of the Paris motor Show,  on September 29, 2016. / AFP PHOTO / ERIC PIERMONT

Nije tajna da u BMW-u planiraju izbaciti čak pet novih SUV modela do 2019....

read more

POPUSTILI SU, A TU JE I...

projekt

Potvrda da će super-luksuz na četiri kotača evoluirati u SUV stigla je...

read more

TOTALNO OPSJEDNUTI...

000_was6884208-1

Appleovi iPhonei imaju sposobnost potpuno opčiniti nemali broj svojih fanova,...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2016 Barrus d.o.o. Zadar