round image on layout top

ZAŽELI LJUBAV U nedjelju kupite lampion i zaželite ljubav!

18. veljače 2016. by urednik divider image

Nakon što se događanje “Zaželi ljubav” radi loših vremenskih prilika nije održalo u originalnom zamišljenom terminu na Valentinovo, 14. veljače, danas je nakon konzultacija s više metereoloških servisa odlučeno kako će se spektakl održati u nedjelju, 21. veljače 2016. godine. Program, satnica i svrha događanja ostaju isti.

Dođite ispred Sv. Donata, kupite lampion i zaželite ljubav! Pretprošle godine prema vedrom zvjezdanom nebu krenulo je 2.356 želja i lampiona, prošle godine čak 3.127, a ove godine pošaljimo ih još više!!!

Ove godine će Vaši lampioni pomoći Socijalnoj samoposluzi Zadar. Lampioni su u prodaji u Boutique Hostelu Forum te na štandu na samom Forumu u nedjelju od 17:00 sati !! Program počinje u 18:00 sati, a vodit će Ana Marušić i Ivica Štorić. Za zabavno-glazbeni program zaduženi su DJ Bego, Elena Stella & Song Busters i Central band, a pored jako dobre glazbe bit će tu i kuhanog vina i kobasica.

Pozivamo i one koji možda žele javno objaviti svoje zaruke neka to naprave zajedno s nama u nedjelju na Forumu među tisućama lampiona, a svoju namjeru mogu prije samog čina najaviti redakciji HRT Radija Zadar ili na broj telefona 095 6789 999 sve do nedjelje. Onima koji se se prijave, Boutique Hostel Forum poklanja besplatnu prvu bračnu noć u najluksuznijem apartmanu hostela Forum !!!

Pomozimo Zadarskoj socijalnoj samoposluzi i dođimo u nedjelju 21. veljače u 18:00 sati na Forum u najvećem mogućem broju!

ZDanasADMIRAL DAVOR DOMAZET...

Da sam samo gledao televiziju, ne znam bih li uopće večeras došao u Zadar....

read more

NAKON ŠTO JE OPUSTOŠIO...

Zadarska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjim...

read more

Donald Trump položio je...

18:15 Nakon prisege, Trump je održao govor. “20. siječnja 2017. bit će...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 Barrus d.o.o. Zadar