fbpx

BIOGRAD Nogometni kamp slavnog španjolskog nogometnog kluba Real Madrida

Od prvog do petog travnja u gradu Biogradu održati će se Nogometni kamp slavnog španjolskog nogometnog kluba Real Madrida.

Program održavanja ovog značajnog događanja predstavljen je danas na konfernciji za medije u Gradskoj vijećnici Grada Biograda. U nazočnosti gradonačelnika Ivana Kneza koji je pozdravio inicijativu i obećao svu pomoć i podršku u realizaciji programa, skupu su nazočili predsjednik HK Primorca Marin Uskok i Zlatko Marić iz agencije „Be free fotball“, čija suradnja je i rezltirala prvim dolaskom Real Madrid fondacije u Hrvatsku.

Kako je ovom prigodom kazao predsjednik “Promorca” Marin Uskok treneri ovog kraljevskog kluba raditi će sa djecom dobne skupine između 7. i 17.godina starosti. Biti će ukupno obuhvaćeno oko 180 djece, a tijekom rada treneri će im prezentirati svoju nogomenu metodologiju za razvoj mladih igrača. Između ostalog naučiti će što je to vodstvo, timski rad, poštivanje drugih, te solidarnost i trud. Istovremeno će se održavati i seminari za trenere kojom prigodom će se prezentirati rad na najvišem stupnju u području taktike, tehnike, fizičke pripreme, te ostalih nogometnih vrijednosti.

Svaki polaznik kampa dobiti će komplet dresa Real Madrida, diplomu i profesionalnu skupnu fotografiju. Nekolicina onih koji se budu najviše iskazali, točnije njih 15-ak biti će pozvano u glavni kamp ovog kluba u Madridu. Valja napomenuti da je ovaj kraljevski klub od FIFA-e proglašen za najbolji klub 20-tog stoljeća. Cijena ovog aranžmana po jednom polazniku iznositi će 250,00 EUR, a broj sudionika je ograničen, rečeno je na konferenciji.J.F.

Izvor: Grad Biograd na Moru