round image on layout top

BIOGRAD Nogometni kamp slavnog španjolskog nogometnog kluba Real Madrida

31. ožujka 2016. by urednik divider image

Od prvog do petog travnja u gradu Biogradu održati će se Nogometni kamp slavnog španjolskog nogometnog kluba Real Madrida.

Program održavanja ovog značajnog događanja predstavljen je danas na konfernciji za medije u Gradskoj vijećnici Grada Biograda. U nazočnosti gradonačelnika Ivana Kneza koji je pozdravio inicijativu i obećao svu pomoć i podršku u realizaciji programa, skupu su nazočili predsjednik HK Primorca Marin Uskok i Zlatko Marić iz agencije „Be free fotball“, čija suradnja je i rezltirala prvim dolaskom Real Madrid fondacije u Hrvatsku.

Kako je ovom prigodom kazao predsjednik “Promorca” Marin Uskok treneri ovog kraljevskog kluba raditi će sa djecom dobne skupine između 7. i 17.godina starosti. Biti će ukupno obuhvaćeno oko 180 djece, a tijekom rada treneri će im prezentirati svoju nogomenu metodologiju za razvoj mladih igrača. Između ostalog naučiti će što je to vodstvo, timski rad, poštivanje drugih, te solidarnost i trud. Istovremeno će se održavati i seminari za trenere kojom prigodom će se prezentirati rad na najvišem stupnju u području taktike, tehnike, fizičke pripreme, te ostalih nogometnih vrijednosti.

Svaki polaznik kampa dobiti će komplet dresa Real Madrida, diplomu i profesionalnu skupnu fotografiju. Nekolicina onih koji se budu najviše iskazali, točnije njih 15-ak biti će pozvano u glavni kamp ovog kluba u Madridu. Valja napomenuti da je ovaj kraljevski klub od FIFA-e proglašen za najbolji klub 20-tog stoljeća. Cijena ovog aranžmana po jednom polazniku iznositi će 250,00 EUR, a broj sudionika je ograničen, rečeno je na konferenciji.J.F.

Izvor: Grad Biograd na MoruMARJANA BOTIĆ O...

Priopćenje Marjane Botić i Akcije mladih vezano uz luku Gaženica prenosimo u...

read more

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ...

Povodom odluke ministra Olega Butkovića o koncesiji nad lukom Gaženica,...

read more

Svi će oni zaraditi...

Isti ljudi koji su stvarali zakon su izabrali američki Alix Partners za...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr