round image on layout top

DRUGA MARČANA BURA Paški most i dio A1 otvoreni samo za osobna vozila, prekinute trajektne linije s zadarskim otocima

24. ožujka 2016. by urednik divider image

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski od kiše u Istri, Hrvatskom primorju, Lici, Slavoniji, Dalmaciji, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Mogući su odroni zemlje i kamenja.

Zbog vjetra samo osobna vozila mogu voziti dionicom autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje i Paškim mostom. Za sve skupine vozila otvorene su od 6,30 sati autocesta A6 Rijeka-Zagreb, državna cesta DC1, stara cesta kroz Gorski kotar (DC3) i Jadranska magistrala (DC8) između Bakra i Senja, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Za sav promet zatvorena je državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački.
Na mostu dr. Franje Tuđmana u Dubrovniku i Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za: autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na brzoj cesti “Solin- Klis” (DC1) i Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski od kiše u Istri, Hrvatskom primorju, Lici, Slavoniji, Dalmaciji, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Mogući su odroni zemlje i kamenja.

Zimski su uvjeti te zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu u Lici na državnoj cesti DC218 Dobroselo-Donji Lapac-Užljebić.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zbog radova u tunelu Veliki Gložac, u smjeru Zagreba, vozi se usporeno, jednim trakom, a iza vijadukta Bukovo u smjeru Rijeke uz ograničenje brzine zbog sanacije odrona

Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila, kolona je duga oko 1 km.

U prekidu su trajektne linije: Prizna-Žigljen, Sobra-Prapratno, Zadar-Ist-Olib-Silba-Premuda, Šibenik-Kaprije-Žirje; katamaranske linije: Jelsa-Bol-Split, Vis-Split i Zadar-Iž-Rava; brodske linije: Zadar-Preko, Zadar-Sali-Zaglav i Dubrovnik-Koločep-Lopud-Suđurađ (Šipan).

ZDanasMARJANA BOTIĆ...

Gradska vijećnica Akcije mladih, Marjana Botić poslala je priopćenje za...

read more

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ HDZ...

Priopćenjem za medije oglasio se Marko Pupić-Bakrač, županijski vijećnik...

read more

BURNA SJEDNICA Sabljar...

Predsjednica županijskog SDP-a, Renata Sabljar Dračevac, kao članica Odbora...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr