round image on layout top

DRUGA MARČANA BURA Paški most i dio A1 otvoreni samo za osobna vozila, prekinute trajektne linije s zadarskim otocima

24. ožujka 2016. by urednik divider image

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski od kiše u Istri, Hrvatskom primorju, Lici, Slavoniji, Dalmaciji, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Mogući su odroni zemlje i kamenja.

Zbog vjetra samo osobna vozila mogu voziti dionicom autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje i Paškim mostom. Za sve skupine vozila otvorene su od 6,30 sati autocesta A6 Rijeka-Zagreb, državna cesta DC1, stara cesta kroz Gorski kotar (DC3) i Jadranska magistrala (DC8) između Bakra i Senja, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Za sav promet zatvorena je državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački.
Na mostu dr. Franje Tuđmana u Dubrovniku i Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za: autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na brzoj cesti “Solin- Klis” (DC1) i Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski od kiše u Istri, Hrvatskom primorju, Lici, Slavoniji, Dalmaciji, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Mogući su odroni zemlje i kamenja.

Zimski su uvjeti te zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu u Lici na državnoj cesti DC218 Dobroselo-Donji Lapac-Užljebić.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zbog radova u tunelu Veliki Gložac, u smjeru Zagreba, vozi se usporeno, jednim trakom, a iza vijadukta Bukovo u smjeru Rijeke uz ograničenje brzine zbog sanacije odrona

Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila, kolona je duga oko 1 km.

U prekidu su trajektne linije: Prizna-Žigljen, Sobra-Prapratno, Zadar-Ist-Olib-Silba-Premuda, Šibenik-Kaprije-Žirje; katamaranske linije: Jelsa-Bol-Split, Vis-Split i Zadar-Iž-Rava; brodske linije: Zadar-Preko, Zadar-Sali-Zaglav i Dubrovnik-Koločep-Lopud-Suđurađ (Šipan).

ZDanasMarjana Botić: Cijena...

Marjana Botić,vijećnica Akcije mladih u Gradskom vijeću grada Zadra, uputila...

read more

Traže se investitori za...

Općina Pašman raspisala je međunarodni natječaju za izbor investitora za...

read more

Ministar Marić u...

Ministar državne imovine Goran Marić danas je boravio u Zadarskoj županiji...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 ZADARdanas.hr