round image on layout top

Glenn Cosey napustio KK Zadar

11. ožujka 2016. by urednik divider image

Glenn Cosey protiv Sutjeske je odigrao posljednju utakmicu u dresu Zadra. Američki bek, kojemu je sa završetkom ABA lige istekao ugovor, neće produljiti suradnju sa Zadrom, nego će karijeru nastaviti u Turskoj, navodno u drugoj ligi. Nakon nekoliko dana neizvjesnosti, tu nam je vijest danas službeno potvrdio Branko Skroče, sportski direktor KK Zadra.

– Njegov agent nas je obavijestio da je pronašao novi angažman, tako da je to za nas završena priča. Žao nam je, jer smo htjeli nastaviti suradnju i to smo im ponudili još 23. siječnja. No, njegov agent se prvo neko vrijeme nije javljao, da bi onda još odugovlačio pa se ponovno nije javljao i završilo je ovako kako je. Nudili smo mu čak i opciju za sljedeću sezonu, ali očito je pronašao nešto što mu više odgovara i sretno mu bilo – kazao je Skroče.

Cosey je bio statistički najkorisniji igrač Zadra u ABA ligi. 24-godišnjak iz Michigana je odigrao svih 26 utakmica, te je za 26 minuta bio na prosjecima od 12,5 poena, 3,2 skoka i dvije asistencije po susretu, uz valorizaciju 12,6. Na upit hoće li tražiti novog igrača na toj poziciji, Skroče je odgovorio potvrdno, ali uz dodatak da prvo treba riješiti blokadu FIBA-e, koja je još na snazi. Inače, Cosey je treći igrač koji je ove sezone napustio zadarsku momčad, nakon Henrika Širka i Drage Pašalića. Rok za registraciju igača za prvenstvo Hrvatske je 23. ožujka.

Zadarski list/ZDanasMARKO PUPIĆ-BAKRAČ...

Povodom koncesije nad lukom Gaženica, županijski vijećnik AM, Marko...

read more

MARJANA BOTIĆ Dan je...

Povodom Dana Županije, iz Kluba vijećnika Akcije mladih i Mosta, kažu da...

read more

MARKO PUPIĆ BAKRAČ...

Povodom izjava ravnatelja Lučke uprave Zadar vezano uz koncesiju luke...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr