round image on layout top

Glenn Cosey napustio KK Zadar

11. ožujka 2016. by urednik divider image

Glenn Cosey protiv Sutjeske je odigrao posljednju utakmicu u dresu Zadra. Američki bek, kojemu je sa završetkom ABA lige istekao ugovor, neće produljiti suradnju sa Zadrom, nego će karijeru nastaviti u Turskoj, navodno u drugoj ligi. Nakon nekoliko dana neizvjesnosti, tu nam je vijest danas službeno potvrdio Branko Skroče, sportski direktor KK Zadra.

– Njegov agent nas je obavijestio da je pronašao novi angažman, tako da je to za nas završena priča. Žao nam je, jer smo htjeli nastaviti suradnju i to smo im ponudili još 23. siječnja. No, njegov agent se prvo neko vrijeme nije javljao, da bi onda još odugovlačio pa se ponovno nije javljao i završilo je ovako kako je. Nudili smo mu čak i opciju za sljedeću sezonu, ali očito je pronašao nešto što mu više odgovara i sretno mu bilo – kazao je Skroče.

Cosey je bio statistički najkorisniji igrač Zadra u ABA ligi. 24-godišnjak iz Michigana je odigrao svih 26 utakmica, te je za 26 minuta bio na prosjecima od 12,5 poena, 3,2 skoka i dvije asistencije po susretu, uz valorizaciju 12,6. Na upit hoće li tražiti novog igrača na toj poziciji, Skroče je odgovorio potvrdno, ali uz dodatak da prvo treba riješiti blokadu FIBA-e, koja je još na snazi. Inače, Cosey je treći igrač koji je ove sezone napustio zadarsku momčad, nakon Henrika Širka i Drage Pašalića. Rok za registraciju igača za prvenstvo Hrvatske je 23. ožujka.

Zadarski list/ZDanasMarjana Botić: Cijena...

Marjana Botić,vijećnica Akcije mladih u Gradskom vijeću grada Zadra, uputila...

read more

Traže se investitori za...

Općina Pašman raspisala je međunarodni natječaju za izbor investitora za...

read more

Ministar Marić u...

Ministar državne imovine Goran Marić danas je boravio u Zadarskoj županiji...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 ZADARdanas.hr