fbpx

Hladno pivo nastupa u Zadru nakon duge četiri godine

U sportskoj dvorani Jazine 26. ožujka Hladno pivo održat će svoj veliki dvoranski koncert povodom turneje i izlaska albuma „Dani zatvorenih vrata”.

Hladno pivo će nastupiti u Zadru nakon duge četiri godine, a kako su do sada uvijek imali zapažene i pune nastupe, ne sumnjamo da će i ovaj puta prirediti veliki spektakl.

Publiku će zagrijati Alergija predvođena dobrim duhom zadarskog undergrounda Stipom Bujasom koja se iznimno se za ovu prigodu ponovno aktivirala.

Ovaj koncert je već među publikom poprimio karakteristike događaja koji se ne propušta, a kao jedan od brojnih razloga naveden je i povratak ovakvih manifestacija u Zadranima srcu priraslu dvoranu Jazine.

Ulaznice se mogu nabaviti po pretprodajnoj cijeni od 70 kuna i dostupne su u Q baru i u sustavu Eventima. Cijena ulaznice na dan koncerta iznositi će 90 kkuna.

Ulaz dvorane otvara se u 20,30, a početak koncerta je najavljen za 21,30 sati.

– Drago nam je što ćemo zasvirati opet u Zadru, gdje nas već dugo nije bilo. Prošle smo godine svirali većinom velike festivale na kojima smo ograničeni s vremenom a sada ćemo konačno moći predstaviti novi album ali i sve drugo sto smo radili od Džinovskog naovamo. Kao što smo dosad radili, ugostit ćemo na svakom od koncerata „domaće snage”, predgrupu koja će imati priliku zasvirati prije nas i počastiti nas dobrom svirkom. Svi ste pozvani na ugodno žestoko, kulturno i milozvučno druženje, samo ponesite osmijeh i cipele za ples – izjavio je Mile povodom koncerta

Bend ima više od 60.000 prodanih nosača zvuka, odsvirali su mnogo koncerata u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji, Njemačkoj, osvojili osam Porina, osam Zlatnih Koogli, dva Crna mačka, jednu nagradu Davorin, te mnoge druge. Njihova web stranica je često mijenjala dizajn, uglavnom prilikom izdavanja novih glazbenih uradaka. Svi članovi sastava predstavljaju se imenom ili nadimkom.

Bend je poznat po tome što su koncerti koje sviraju redovito puni a svirke žestoke pa Zadrani i gosti, mogu biti sigurni da ih očekuje oko dva sata znoja, rocka i zabave.

Zadarski list/ZDanas