round image on layout top

Oliver na Uskrs napunio zadarski Arsenal

29. ožujka 2016. by urednik divider image

Oliver je bez problema danima prije napunio zadarski Arsenal, pa je glavna tema bila kako doći do vrijednih papirića
Kada se najavi koncert Olivera u Zadru, obično se samo čeka koliko će dana proći prije nego se rasproda. Bilo je tako i ove godine za Uskrs, kada je Oliver bez problema danima prije napunio zadarski Arsenal, pa je glavna tema danima biti kako doći do vrijednih papirića. Hodajuća legenda hrvatske glazbe sretnike ni ovog puta nije iznevjerila – nekoliko sati zabave uz hitove nastale u rasponu od pola stoljeća, koji diraju “i staro i mlado”.

Oliver pritom ne igra na sigurno, izvodeći presjek najvećih hitova iz karijere. U prvom dijelu koncerta tako je, sjedeći za klavijaturama, najčešće izvodio pjesme relativno novijeg datuma, od albuma Neka nova svitanja (Brod u boci, Ostani, U ljubav vjere nemam…) nadalje. Ipak, najviše je glasova iz publike pjevalo već legendarne Romancu, Poetu i Oprosti mi pape. Osvježenje je bilo pojava ženske klape Kapric, koja je nakon prve stanke otpjevala Nedostaješ mi ti, a potom zajedno s Oliverom i “Ako voliš me”.

Nakon toga Oliver je nastavio nizati poznate uspješnice, klavijature je zamijenio gitarom, otpjevao “Morskog vuka”, a potom nabacio harmoniku i izazvao delirij “Nadalinom”.

– Iman milijardu pisama, ne znam što bi sad. Što vi kažete?, iskreno je pitao Oliver, a njegovi Dupini čekali su bilo kakav prijedlog kako bi odmah ispunili želju.

Zastoj kreativnosti Oliver je riješio Cesaricom, te nastavio s pjesmama koje su do kraja pjevali svi fanovi.

Zadarski list/ZDanas
Foto: Iva PERINČIĆMARJANA BOTIĆ Svi...

Vijećnica Akcije mladih Marjana Botić uputila je javni poziv gradonačelniku...

read more

HRVATSKA NA SVJETSKOM...

Hrvatska je po konkurentnosti u 2018. godini pala za dva mjesta u odnosu na...

read more

MARJANA BOTIĆ O...

Priopćenje Marjane Botić i Akcije mladih vezano uz luku Gaženica prenosimo u...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr