fbpx

PREDAVANJE U ZNANSTVENOJ KNJIŽNICI “Iscjeljenje duhovnim putem pomoću učenja Bruna Groninga”

U sklopu niza stručnih predavanja u više od 60 zemalja svijeta, Medicinsko – znanstvena stručna grupa (MWF) organizira informativno liječničko predavanje u Zadru na temu “Iscjeljenje duhovnim putem pomoću učenja Bruna Groninga – medicinski dokazivo”.

Sigurno će vas zanimati kako iscjeljene osobe izvještavaju da su se oslobodile od organskih oboljenjai duševnih smetnji, što se često smatralo neizlječivim. Na predavanju će upravo ispitana iscjeljenja biti prikazana te kratko i jasno objašnjena, a imat ćete prilike čuti i izvještaje o doživljajima mladih ljudi koji su se oslobodili od alergija, strahova, depresija, ovisnosti o drogama, alkoholu i dr. Kako napominju organizatori, moguće je da prilikom predavanja i sami osobno doživite iscjeljujuću snagu.

Predavanje će se održati u subotu, 19. ožujka, s početkom u 17 sati, u Znanstvenoj knjižnici (dvorište Pomorske škole). Ulaz je slobodan.

Tko je bio Bruno Gröning?

Bruno Gröning je postao poznat u javnosti 1950-tih godina zbog masovnih iscjeljenja koja su se događala u njegovu prisustvu, diljem Njemačke. U medijima ga često nazivaju “čudotvorni doktor”, tu je za sve ljude, ne traži novac, ni bilo kakve druge formalnosti. Prvo stotine, zatim tisuće, a onda i desetci tisuća tražitelja pomoći hrle k njemu. “Ne postoji neizlječivo – Bog je največi liječnik”, bile su njegove riječi i nezamislivo se dogodilo, brojni bolesnici su ozdravili: hromi hodaju, slijepi ponovno vide… Bruno Groening (1906.-1959.) ostavio je iza sebe znanje o primanju duhovne snage.

Danas se kao i tada događaju iscjeljenja, čak i od neizlječivih bolesti. Činjenice govore za sebe: iscjeljenja od raka, angine pektoris, reume, osteoporoze, oslobođenje od ovisnosti o drogama i od drugih ovisnosti…Iscijeljenja mogu nastupiti kod djece, mladih i odraslih, bez obzira na dob i vrstu opterećenja. Iscjeljenja se zapisuju i liječnici ih temeljito provjeravaju, kometiraju i arhiviraju, a gdje je moguće prilažu se nalazi neovisnih liječnika, koji sve to potvrđuju. Taj rad se odvija u Medicinsko-znanstvenoj stručnoj grupi (MWF) i broji oko 7000 liječnika i drugih medicinskih djelatnika diljem svijeta. MWF djeluje u sklopu Kruga prijatelja Brune Gröninga.

Krug prijatelja Brune Gröninga je jedna od najvećih udruga za iscjeljenje duhovnim putem, djeluje u 80 zemalja svijeta. Prijatelji se sastaju na satovima Zajednica kako bi zejdnički primali iscjeljujuću snagu i podijelili svoja iskustva i doživljaje pomoći ili iscjeljenja. Tada se također mogu dogoditi spontana iscjeljenja, čak i od dugogodišnjih organskih oboljenja.

Svatko je slobodan pridužiti se Krugu prijatelja i isto tako ga u bilo koje vrijeme i bez ikakvih obveza napustiti. Ne postoje nikakve financijske ili formalno – pravne obveze. Svi troškovi u krugu prijatelja pokrivaju se isključivo od dobrovoljnih priloga. Prema učenju Brune Groeninga nema medicinskih savjetovanja, terapija, ni pregleda. Također se preporučuje nastavak posjeta liječniku i korištenje terapije koju je liječnik odredio.