round image on layout top

PRIOPĆENJE MARKA PUPIĆA BAKRAČA Kalmeti fali samo još podrška Zdravka Mamića i Davora i Ivana Šukera!

15. ožujka 2016. by urednik divider image
12822658_10207680972997321_1908858049_o

Povodom tematske sjednice Gradskog vijeća Grada Zadra na koju se nije odazvao HDZ, HSP AS i NL Rena Sinovčića, oglasio se gradski vijećnik Marko Pupić Bakrač sa priopćenjem koje prenosimo u cijelosti.

– Ovakvo ponašanje HDZ-a te njihovih partnera HSPAS i NL Rena Sinovčića pokazuje kolika je razina njihove bahatosti i nepoštivanja ne samo ovog Vijeća nego i medija i svekolike javnosti. Vladajući su na raspolaganju imali dvije opcije: da se pojave na tematskoj sjednici i da u sučeljavanju argumenata budu totalno posječeni ili da bojkotiraju sjednicu i izbjegnu bilo kakvu raspravu. Očigledno su procijenili da im je daleko manja šteta izbjeći raspravu, ali mislim da su se prevarili – organizirat ćemo javnu tribinu, potrudit ćemo se da na vidjelo izađu sve relevantne informacije.

Što se tiče podrške koju je projektu dao predsjednik Hrvatskog atletskog saveza Ivan Veštić, mogu reći da se radi o čovjeku koji se uglavio u splitsko gradsko poglavarstvo za vrijeme vladavine HDZ-a, pa je odatle prešao u HAS. Olimpijska pobjednica i svjetska prvakinja Sandra Perković ga je optužila za lažna obećanja i nerad, a Savez mu je pred stečajem i po njemu ordinira DORH.

Očekujem da podršku projektu još daju Kalmetini pajdaši HDZ-ovci, predsjednik HNS-a Davor Šuker kojeg su povezivali s kladioničarskom mafijom te Blaterom i Platinijem koji su udaljeni iz nogometa zbog korupcije, Ivan Šuker, predsjednik HKS-a za kojeg je sportska inspekcija utvrdila da je u sukobu interesa i Zdravko Mamić, nogometni moćnik s rekordnim brojem kaznenih prijava u sportu.

Tada će valjda svima sve biti jasno, stoji u Pupić Bakračevom priopćenju.

Tradicionalno...

JOYFUL GOSPEL SINGERS – New Orleans – USA Predbožićno razdoblje u...

UNICEF-ov Muzej...

97f9f643892aea86de9c132e06585db0