round image on layout top

Ana Colić iz Draga izabrana za Miss Zadarske županije 2016. godine!

29. travnja 2016. by urednik divider image

Druga pratilja je Ana Marija Matulj, a prva pratilja je Karla Šinkić dok se titulom Miss fotogeničnosti okrunila Ana Colić, a za Miss Simpatičnosti proglašena je Jelena Dragobratović.

Mjesto više se tražilo u prepunom “Aquatic centru Bazen” gdje se moglo primjetiti veliki broj poznatih lica iz svijeta politike, sporta i glazbe, a iz kuloara se moglo čuti kako su organizatori imali najljepše djevojke od svih županija ove godine .

Djevojke su se predstavile u kolekcijama domaćih dizajnera i brandovima “Bleu Homme”, “Pompea”, Čarapica Design”, Božena Bratović Smolić by Brecha”, Klara Ivanović by Carol i Boxeur des Rues, dok se za ljepotu misica pobrinuo tim stručnjaka u ljepoti svake žene kozmetika Ziaja i Anne Marie Borlind, Pupa i .Collistar. .

Pobjednica je osvojila bogati fundus poklona od polaganja vozačkog ispita, do osvojenih poklon paketa Pupa, Collistar, Catrice, AnneMarie Borlind, Ziaja kozmetike, odjeće Boxeur Des Reus, Klara Ivanović, Božna Bratović
Smolić, Pompea, torbe od Čarapice Dizajn, poklon paket Maraske te Muller parfumerija koji je pripremio ogroman beauty poklon paket te sliku akademski slikarice Sonje Pavline.

U glazbenom programu nastupila je Antonija Šola, i plesana skupina “Diamond Soul Entertainment” dok je program vodio odlični Davor Garić.

Naša predstavnica kreće s pripremama odmah jer finale Miss Hrvatske će se u lipnju održati stoga kako kažu organizatori “želimo da naša lipotica bude Miss Hrvatske”

Prva pratilja je Karla Šikić, a druga pratilja je Ana Marija Matulj.

Izbor je održan u četvrtak navečer u Ilirija Resortu u Biogradu na Moru.

Odabrana Miss Zadarske županije 2016. će nas predstavljati u finalu Miss Hrvatske 2016.

Foto: Jure Mišković / EPH i Boris Mataković

Izvor: Zadarski.hr/ZDanasMARJANA BOTIĆ Dan je...

Povodom Dana Županije, iz Kluba vijećnika Akcije mladih i Mosta, kažu da...

read more

MARKO PUPIĆ BAKRAČ...

Povodom izjava ravnatelja Lučke uprave Zadar vezano uz koncesiju luke...

read more

MIRO BULJ: Butković...

Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj poručio je u četvrtak da ministar prometa...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr