round image on layout top

BIG BROTHER Jedan od stanara bit će i 30-godišnji Zadranin Branimir Kamber

19. travnja 2016. by urednik divider image

Kamber radi kao terapeut, ali mnogima je njegovo lice poznato budući da je snimio 40- ak reklama

U novoj sezoni Big Brothera, koja je upravo počela, jedan od stanara bit će i 30-godišnji Zadranin Branimir Kamber. Branimir završava Kineziološki fakultet te radi kao terapeut, ali mnogima je njegovo lice poznato, budući da je snimio 40-ak reklama. Dolazeći u tu kuću voditeljici showa Marijani Batinić je kao poklon donio inćune.

– Priznajem kako imam tremu. No veselim se što neko vrijeme neću čuti novosti iz vani- rekao je Kamber u emisiji uživo, dodajući kako je vlaškog porijekla i da se toga ne srami.

U sedmotjednoj izolaciji Branimir će se pod “budnim okom” Velikog brata u osmoj sezoni reality showa natjecati za 300 tisuća kuna. Na internetskoj stranici Big Brothera je navedeno kako je ovaj Zadranin od malena maštao je da će jednog dana postati sportaš, no na kraju je postao pravnik. Za sudjelovanje u ovom showu se odlučio ne bi li, kako kaže, bio primjer mladim i ‘malim’ ljudima. Ako osvoji novčanu nagradu, Branimir će je dati svojoj mami, a plan mu je do pobjede doći iskrenošću i poštenjem.

U Zadru je Kamber poznat i kao prijatelj svjetskih jedriličarskih prvaka i europskih viceprvaka u klasi 470, Šime Fantele i Igora Marenića, i to još iz gimnazijskih dana. Kada se u predahu Fantelinih i Marenićevih dana druže u Zadru, Branimir, za kojega kažu kako gitaru svira kao stari roker, zadužen je za zabavu.

ZL/ZDanasMARKO PUPIĆ-BAKRAČ...

Povodom koncesije nad lukom Gaženica, županijski vijećnik AM, Marko...

read more

MARJANA BOTIĆ Dan je...

Povodom Dana Županije, iz Kluba vijećnika Akcije mladih i Mosta, kažu da...

read more

MARKO PUPIĆ BAKRAČ...

Povodom izjava ravnatelja Lučke uprave Zadar vezano uz koncesiju luke...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr