round image on layout top

BIG BROTHER Jedan od stanara bit će i 30-godišnji Zadranin Branimir Kamber

19. travnja 2016. by urednik divider image

Kamber radi kao terapeut, ali mnogima je njegovo lice poznato budući da je snimio 40- ak reklama

U novoj sezoni Big Brothera, koja je upravo počela, jedan od stanara bit će i 30-godišnji Zadranin Branimir Kamber. Branimir završava Kineziološki fakultet te radi kao terapeut, ali mnogima je njegovo lice poznato, budući da je snimio 40-ak reklama. Dolazeći u tu kuću voditeljici showa Marijani Batinić je kao poklon donio inćune.

– Priznajem kako imam tremu. No veselim se što neko vrijeme neću čuti novosti iz vani- rekao je Kamber u emisiji uživo, dodajući kako je vlaškog porijekla i da se toga ne srami.

U sedmotjednoj izolaciji Branimir će se pod “budnim okom” Velikog brata u osmoj sezoni reality showa natjecati za 300 tisuća kuna. Na internetskoj stranici Big Brothera je navedeno kako je ovaj Zadranin od malena maštao je da će jednog dana postati sportaš, no na kraju je postao pravnik. Za sudjelovanje u ovom showu se odlučio ne bi li, kako kaže, bio primjer mladim i ‘malim’ ljudima. Ako osvoji novčanu nagradu, Branimir će je dati svojoj mami, a plan mu je do pobjede doći iskrenošću i poštenjem.

U Zadru je Kamber poznat i kao prijatelj svjetskih jedriličarskih prvaka i europskih viceprvaka u klasi 470, Šime Fantele i Igora Marenića, i to još iz gimnazijskih dana. Kada se u predahu Fantelinih i Marenićevih dana druže u Zadru, Branimir, za kojega kažu kako gitaru svira kao stari roker, zadužen je za zabavu.

ZL/ZDanasMARJANA BOTIĆ...

Gradska vijećnica Akcije mladih, Marjana Botić poslala je priopćenje za...

read more

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ HDZ...

Priopćenjem za medije oglasio se Marko Pupić-Bakrač, županijski vijećnik...

read more

BURNA SJEDNICA Sabljar...

Predsjednica županijskog SDP-a, Renata Sabljar Dračevac, kao članica Odbora...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr