fbpx

MARJANA BOTIĆ Dok god na vlasti bude lopovska skupina ići će samo sa lošeg na gore

Akcija mladih uporno upozorava da se javni prostori i prostori pod upravom Grada služe kao bankomat za izvlačenje proračunskog novca za nezasitne apetite interesne udruge na vlasti sa njihovim “poslovnim” priljepcima koji iz godine iz godinu dobivaju mogućnost odrađivanja unaprijed propalih poslova koje će poslije prema dogovoru u beskonačnost sanirati, sanirati i sanirati…a naš novac će se bacati, bacati i bacati.

Njasvježiji primjer je sudbina revolucionarne, najbolje, na sol otporne i preskupe rasvjete u Foši koja je završila kao bijedan, odbačen projekt nekog djeteta koje se zasitilo igračke.

Ono što nas posebno smeta ovdje je da se u 8 sati ujutro, u gradu koji je izabran kao najbolja turistička destinacija, u već dobrano odmakloj predsezoni na gradilištu nema nikoga!?!

Nadamo se da će ovaj otpad bar zbrinuti na način da skupi inox i preplaćenu posebna plastična zaštita odvoji. Kako da ne. Dragi građan Dikla očekujte ove “igračke” na odlagalištu za koje vas se samo obmanjuje da će sanacija biti u slijedećih deset godina i da to ima ikakve veze sa gradnjom još jedne igračke skupog CGOa.

Zato uopće nije bitno postaviti pitanje ovakvoj gradskoj vlasti koliko to sve košta, već je bitno postaviti pitanje sugrađankama i sugrađanima što im je da na to pristaju sve ove godine?!?

Da li su svjesni da im zbog ovakve vlasti djeca imaju sve manje šanse živjeti u svom gradu? Jer Zadar definitivno više nije grad koji stremi dobrobiti svojih građana već isključivo zaradi šačice okupljenih oko zakorjele organizacije na vlasti.

Drage kolegice i kolege, na kraju mogu još samo dodati da se i osobno istinski čudim svima nama.
Razloge navodimo gore.

Srdačno,

Marjana Botić