round image on layout top

MIRKO MIOČIĆ NIJE UMRO HRT objavio pa povukao vijest o smrti poznatog kvizomana

27. travnja 2016. by urednik divider image
pxl_101013_470

Kako je Hrvatska televizija nešto iza 19 sati u utorak objavila kako je preminuo njihov napoznatiji lovac “Potjere” Mirko Miočić, Antena Zadar nakon toga je tragičnu vijest demantirala.

“Zbog komplikacija izazvanih dijabetesom i nakon nekoliko operacija u zadarskoj bolnici, životnu je bitku izgubio najpoznatiji lovac Potjere, Mirko Miočić“, napisao je isprva HRT koji je kasnije tu vijest povukao.

Miočiću, koji inače već niz godina boluje od dijabetesa, u ožujku se stanje pogoršalo zbog problema s cirkulacijom pa se povukao s malih ekrana i završio u bolnici.

Sa 17 godina nastupio u kvizu “3, 2, 1 – ali vrijedan”

Poznat je kao kvizoman sa čijim znanjem su se tek rijetki mogli nadmetati. Godinama je bio urednik i lektor za povijesna i enciklopedijska izdanja u jednoj izdavačkoj kući u Zadru. No, 2009. je proglašen tehnološkim viškom i dobio otkaz.

Šira javnost ga je upoznala početkom prošlog desetljeća, tijekom emitiranja kviza “Tko želi biti milijunaš” u kojem je bio najčešće pozivan ‘džoker zovi’, a zbog njega su urednici tog kviza morali čak mijenjati pravila, pa je isti ‘džoker’ mogao natjecateljima pomoći samo tri puta u sezoni.

No, njegovi nastupi u kvizovima sežu mnogo dalje u prošlost. Davne 1972. u dobi od 17 godina, nastupio je u kvizu “3, 2, 1 – ali vrijedan” osvojivši drugo mjesto.

Deset godina kasnije bio je pobjednik cijele sezone onda iznimno popularne Kviskoteke. Kada je 1983. godine ‘otac’ Kviskoteke Lazo Goluža okupio dotad najbolje sudionike tog kviza, Miočić je u ukupnom poretku bio treći iza Radoslava Dodiga i Roberta Pauletića.

Net.hrMARKO PUPIĆ BAKRAČ...

zahtjev-naslovna

Povodom izbora Rena Sinovčića od strane ŠZZŽ, gradski vijećnik Marko...

read more

MARKO PUPIĆ BAKRAČ Iza...

pupic-sinovcic

Povodom izbora Rena Sinovčića na izbornoj skupštini ŠZZŽ održane dana...

read more

AKCIJA MLADIH PITA...

23.11.2010. - S. C. - Banine 6

Poštovani predsjedniče Hrvatskog atletskog saveza, Gospodine Vestiću Vaše...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2016 Barrus d.o.o. Zadar