fbpx round image on layout top

PROLJEPŠAN I S NOVIM MOTOROM Facelift nije jedino što impresionira na novom Audijevom A3 modelu

9. travnja 2016. by urednik divider image

Aktualna generacija Audijevog A3 modela proći će manji kozmetički tretman nadolazećeg ljeta i osvježena stići u prodajne salone. Osim ‘facelifta’ u ponudu će stići s povećanim izborom motora.
Na prvi je pogled uočljivo da se ušminkavanje s prednje strane vozila odnosi na masku koja je sada šira, a farovi plosnatiji, dok novi oblik svjetala i redizajnirani difuzor krase njegov zadnji kraj. S pet novih boja u ponudi, Ara plavom, Svemirski plavom, Nano sivom, Tango crvenom i Vegas žutom, povećan je broj opcija u odabiru koji je sada na brojci dvanaest.
Najveća promjena unutrašnjeg dijela vozila odnosi se na dostupnu tehnologiju, odnosno hvaljeni virtualni kokpit koji mijenja uobičajenu kontrolnu ploču 12,3-inčnim TFT zaslonom s kojeg se mogu iščitati mnogobrojne za vožnju relevantne informacije.

MMI vas sada bolje razumije
Multimedijalno korisničko sučelje (MMI) je doživjelo promjene kojima sada nalikuje izborniku pametnih telefona, a dodani su i unaprijeđeni glasovno vođeni sustav navigacije, radija, ostalih medija i telefona koji, tvrde u Audiju, sada razumije mnogobrojne fraze iz svakodnevnog govora. Dostupna je sada i povezanost pametnih telefona za iOS i Android operativne sustave telefona prije viđena u posljednjim Q7 i A4 modelima, a moguće će biti Bluetoothom upariti istovremeno dva mobilna telefona s auto-instalacijom.
U ponudi su i dva nova benzinska motora, trocilindri 1.0 TFSI koji razvija 114 konjskih snaga i 2.0 TFSI sa 187 KS.

Izvor: net.hr/ZDanasMO ARBANASI IZDAO...

MO Arbanasi izdao proglas u kojem stoji kako niti jedna primjedba Arbanasa za...

read more

NAJVEĆA TUŽBA U...

Tvrtka “Centar projekt” iz Zadra podnijela je tužbu protiv Grada...

read more

ZBOG NAPADA NA NOVINARA...

Bivši nogometaš NK Zadra Jakov Surać danas je zbog premlaćivanja novinara...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012-2019 ZADARdanas.hr