round image on layout top

RENO SINOVČIĆ PUTUJE U AMERIKU?! Sinovčiću se sudi za kazneno djelo klevete

4. travnja 2016. by urednik divider image

Sutkinja Općinskog suda u Zadru Sandra Radanović u ponedjeljak je odgodila raspravu u kaznenom postupku protiv Rena Sinovčića jer se optuženi nije pojavio na sudu. Kako je rekao njegov branitelj iz odvjetničkog ureda Korljan i partneri, Sinovčić sudu nije danas mogao pristupiti jer večeras putuje u Ameriku.

Sinovčiću se sudi za kazneno djelo klevete, a tužbu protiv njega podnijela je novinarka Zadarskog lista Suzana Bandić. Nakon što je čula opravdanje zbog kojeg Sinovčić nije pristupio suđenju, Bandić je od sutkinje zatražila da u zapisnik uđe kako je 15 minuta prije ulaska u sudnicu vidjela Sinovčića u Foši kod Splitske banke. Sutkinja je od Sinovčićevih odvjetnika zatražila da joj dostave njegovu avionsku kartu. Ovo je inače trebalo biti drugo ročište u suđenju Sinovčiću za klevetu. Prvo je odgodio jer nije imao odvjetnika.

Kako je moguće da pravomoćno optužena osoba za kriminal težak 120 milijuna kuna dobije vizu za SAD nismo uspjeli doznati no, prema hrvatskim zakonima, sloboda kretanja takvim osobama nije uskraćena, ukoliko na vrijeme obaviještavaju tijela progona o promjeni adrese.

Inače, za srijedu je u bilježničkom uredu Darije Grigillo Ramljak najavljena dražba za kupnju odnosno prodaju četverosobnog stana površine 109,99 kvadratnih metara na TIZ-u. Stan je bi u vlasništvu Rena Sinovčića, a upisan na njegovu suprugi i kćer. Stan mu je ovršila tvrtka Finessa iz Varaždina na ime duga od 1,6 milijuna kuna koje je Sinovčić posudio za potrebe poslovanje Vox-a.

Stan se prodaje se po početnoj cijeni od 82 tisuće eura, odnosno 628.407,50 kuna, što je oko 745 eura po četvornom metru.

Zadarski.hr/ZDanasGLOBAL LAUNDROMAT Cure...

Milijarde dolara iznesene su iz Rusije u operaciji nazvanoj “Globalna...

read more

PK JADERA Zavšio je...

20.03.2017. zavšio je još jedan tečaj obuke neplivača na bazenu Višnjik....

read more

PUPIĆ BAKRAČ ODGOVARA...

Mogu razumjeti da se Jakov Surać nalazi u stresnoj situaciji te da reagira na...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 Barrus d.o.o. Zadar