fbpx

SIN ZADARSKOG KIRURGA Nestali 18- godišnji Ivan Blajić pronađen mrtav

Ivan je pronađen u podrumu zgrade u kojoj je živio s ocem.

Maturant, 18-godišnji Ivan Blajić za kojim je trajala osmodnevna potraga pronađen je mrtav u podrumu zgrade u kojoj je živio sa 75-godišnjim ocem, poznatim zadarskim neurokirurgom. Mrtvo tijelo nesretnog Ivana pronašao je otac, javlja 24 sata.

Za Jutarnji list iz PU zagrebačke je potvrđeno da je tijelo mladića pronađeno oko 14 sati.

Je li riječ o suicidu, u policiji nisu željeli govoriti.

Podsjetimo, Ivan je nestao u nedjelju iz stana u Savskoj ulici u Zagrebu. U potragu su, osim očajnog oca i policije, krenuli i njegovi školski kolege koji su središte Zagreba oblijepili lecima o njegovom nestanku.

Ivan je živio s ocem, a majka mu je preminula u prosincu 2015, nakon bolesti od koje je bolovala skoro 25 godina. Dječak smrt majke nije mogao preboljeti, ispovijedio je otac.

Na objavljenim fotografijama Ivan djeluje mnogo mlađe, a otac je objasnio da slika datira iz 2012. godine i da novijih nema jer se dječak nije volio fotografirati.

Povučen dječak

Ivan je cijelo vrijeme provodio na računalu, koji mu je bio prozor u svijet. Nije se volio družiti s vršnjacima, a koliko otac zna, nije imao djevojku. Nikad prije ovog nesretnog događaja Ivan nije pobjegao od kuće.

ZDanas