round image on layout top

ZADRANKE U SHOWU “THE VOICE” Rea Matić ide dalje, Ivana Sutlović ispala

4. travnja 2016. by urednik divider image

Šesnaestero vrhunskih pjevača u prvoj emisiji uživo showa “The Voice – Najljepši glas Hrvatske” borilo se za naklonost “petog mentora” – gledatelja Prvog programa Hrvatske televizije i slušatelja Drugog programa Hrvatskoga radija. Svojim su telefonskim pozivima spasili po dvoje natjecatelja iz svakoga tima, dok je o sudbini preostalih dvoje odlučio njihov mentor, odnosno mentorica.

U četvrtfinale showa plasiralo se 12-ero pjevača. To su Alen Đuras, Rea Matić i Petra Vurušić iz Jacquesovog tima. Natjecanje nastavljaju i Lucija Lučić, Eni Jurišić i Ruža Janjiš iz Indirinog tima. Tonyjev tim će predstavljati Edgar Rupena, Monika Perić i Ana Androić Knežević, a Ivanov Vedran Ljubenko, Stefany Žužić i Tajana Belina.

Na samom početku emisije timovi su zajedničkom izvedbom podigli atmosferu u studiju – Indirin tim pjevao je Beyoncéinu pjesmu “All the single ladies”, Ivanov “I’m still standing” Eltona Johna, Tonyjev “Roar” Katy Perry, a Jacquesov “Happy” Pharella Williamsa. Nakon toga je počeo natjecateljski dio.

Obje uzdanice sa zadarskog područja pjevale su u timu Jacquesa Houdeka. Bibinjka Rea Matić izvela je pjesmu „Fever” Peggy Lee, i zajedno s Alenom Đurasom dobila najviše glasova publike, te izborila plasman u sljedeći krug. Nažalost, Ižanka Ivana Sutlović, koja pjeva u zadarskom Central bendu, neće nastaviti natjecanje. Izvela je „Love me like you do” Ellie Goulding. Publika je nije odabrala, a Jacques je teškog srca odlučio da natjecanje nastavlja Petra Vurušić.

ZDanasMARKO PUPIĆ-BAKRAČ:...

Županijski vijećnik AM, Marko Pupić Bakrač, oglasio se javnim zahtjevom za...

read more

Sutra počinje...

Sutra počinje bogat program obilježavanje jubilarne 25. obljetnice Akcije...

read more

MARKO PUPIĆ BAKRAČ...

Povodom odluke članstva HDZ-a da iz stranke izbaci nasilinka Alojza...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 ZADARdanas.hr