fbpx

ZADRANKE U SHOWU “THE VOICE” Rea Matić ide dalje, Ivana Sutlović ispala

Šesnaestero vrhunskih pjevača u prvoj emisiji uživo showa “The Voice – Najljepši glas Hrvatske” borilo se za naklonost “petog mentora” – gledatelja Prvog programa Hrvatske televizije i slušatelja Drugog programa Hrvatskoga radija. Svojim su telefonskim pozivima spasili po dvoje natjecatelja iz svakoga tima, dok je o sudbini preostalih dvoje odlučio njihov mentor, odnosno mentorica.

U četvrtfinale showa plasiralo se 12-ero pjevača. To su Alen Đuras, Rea Matić i Petra Vurušić iz Jacquesovog tima. Natjecanje nastavljaju i Lucija Lučić, Eni Jurišić i Ruža Janjiš iz Indirinog tima. Tonyjev tim će predstavljati Edgar Rupena, Monika Perić i Ana Androić Knežević, a Ivanov Vedran Ljubenko, Stefany Žužić i Tajana Belina.

Na samom početku emisije timovi su zajedničkom izvedbom podigli atmosferu u studiju – Indirin tim pjevao je Beyoncéinu pjesmu “All the single ladies”, Ivanov “I’m still standing” Eltona Johna, Tonyjev “Roar” Katy Perry, a Jacquesov “Happy” Pharella Williamsa. Nakon toga je počeo natjecateljski dio.

Obje uzdanice sa zadarskog područja pjevale su u timu Jacquesa Houdeka. Bibinjka Rea Matić izvela je pjesmu „Fever” Peggy Lee, i zajedno s Alenom Đurasom dobila najviše glasova publike, te izborila plasman u sljedeći krug. Nažalost, Ižanka Ivana Sutlović, koja pjeva u zadarskom Central bendu, neće nastaviti natjecanje. Izvela je „Love me like you do” Ellie Goulding. Publika je nije odabrala, a Jacques je teškog srca odlučio da natjecanje nastavlja Petra Vurušić.

ZDanas