round image on layout top

Bespovratne financijske potpore za turističke projekte

16. svibnja 2016. by urednik divider image

Objavljen je Javni poziv za kandidiranje projekata turističkih inicijativa i proizvoda na turistički nerazvijenim područjima koji je otvoren do 3. lipnja. Uvjet je da korisnik uloži vlastita ili sredstva iz drugih izvora najmanje u iznosu odobrene potpore.

Hrvatska turistička zajednica objavila je Javni poziv za kandidiranje projekata turističkih inicijativa i proizvoda na turistički nerazvijenim područjima koji je otvoren do 3. lipnja.

Riječ je o dodjeli bespovratnih financijskih potpora za poduzetničke i javne projekte koji pridonose aktiviranju neiskorištenih resursa, kreiranju novih motiva dolazaka turista, izgradnji, obnovi i podizanju kvalitete smještajnih kapaciteta i dodatnih turističkih sadržaja.
Sufinancirat će se stvarno realizirani i plaćeni troškovi u 2016. godini i to najviše do 50 posto opravdanih troškova projekta, uz uvjet da korisnik uloži vlastita ili sredstva iz drugih izvora najmanje u iznosu odobrene potpore.
Nastavno na Javni poziv za projekte turističkih inicijativa i proizvodana turistički nerazvijenim područjima, Hrvatska turistička zajednica je za navedene projekteu ovoj godini namijenila više od tri milijuna kuna potpora. Objavom ovog Javnog poziva raspisani su svi programi potpora Hrvatske turističke zajednice za 2016. godinu te ovim putem pozivam cjelokupni turistički sektor da aplicira kvalitetne projekte koji za cilj imaju unaprjeđenje hrvatskog turističkog sektora, izjavio je direktor Glavnog ureda HTZ-a Ratomir Ivičić.

Tekst ovog Javnog poziva dostupan je na web stranici Hrvatske turističke zajednice.Turska policija uhitila...

TURSKA policija je jučer u Ankari uhitila 61 sudionika skupa potpore dvoma...

read more

Američki Kongres uvodi...

BIJELA kuća je objavila da je predsjednik Donald Trump otvoren za potpisivanje...

read more

Dvije osobe poginule u...

DVA JORDANCA su poginula, dok je jedan Izraelac ranjen u pucnjavi u izraelskom...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 Barrus d.o.o. Zadar