fbpx

Bivši potpredsjednik HDZ-a ostao bez funkcije u stranci, za Index otkrio zašto nije došao u Lisinski

Donedavni potpredsjednik HDZ-a i šef Karamarkova predsjedničkog izbornog stožera Damir Jelić nije se pojavio u dvorani Vatroslava Lisinskog na Općem Saboru HDZ-a, a iako se govorilo o tome da bi mogao postati zamjenik predsjednika stranke, Jelić se na kraju nije kandidirao ni za jednu funkciju u vrhu stranke.

Karlovački gradonačelnik za Index je otkrio kako se na Saboru u Lisinskom nije pojavio radi obiteljskih problema.

“Nisam se kandidirao niti za jednu funkciju u stranci. Dobro smo promislili i sve smo zajedno dogovorili kao tim. Sudjelovao sam u dogovoru druge koncepcije, uostalom moj cilj u politici je više usmjeren na lokalno i regionalno područje”, kazao je Jelić.

Na upit podržava li Karamarka ili smatra da je uteg u stranci, Jelić je kazao da o tome dovoljno govori potpora na izborima za HDZ-ovog predsjednika.

“Karamarko je osvojio 93 tisuće glasova na izborima. Predsjednik jedne stranke s takvom podrškom koju ima nikako nije uteg u stranci tako da apsolutno podržavam Karamarka kao potpredsjednika Vlade, ako se i pokažu neke nepravilnosti to je sve pitanje procedure, a u ovom trenu ne vidim nijedan njegov grijeh”, kazao je Jelić za Index.

Index.hr/ZDanas