round image on layout top

Božidar Kalmeta ponovno izabran za predsjednika Županijskoga HDZ-a

16. svibnja 2016. by urednik divider image
49ce62f0c26c9f80f0b1

Božidar Kalmeta je ponovno izabran za predsjednika Županijskoga HDZ-a. Sa 110 glasova razlike pobijedio je protukandidata Tomislava Ćurka, direktora zadarske Čistoće. Obojica su istaknula da su izbori protekli u demokratskom ozračju i s više kandidata za sve stranačke funkcije.

Pobjedu sam očekivao i nastavljamo dalje na onim temeljima, na kojima smo posljednjih 26 godina ostvarivali naše pobjede. Dakle, nastavit ćemo dalje na zajedništvu, radu, na uključivanju novih ljudi, širenju i jačanju stranke, te radu za ovaj naš kraj, rekao je Kalmeta. Dodao je kako je uvijek okupljao, a ne dijelio i rastjerivao ljude, istaknuvši kako će i dalje biti kohezijski faktor svim HDZ-ovcima na zadarskom području.

Kalmetu su novinari pitali, hoće li, ako mu u lipnju bude potvrđena optužnica za „Remorker“ odstupiti sa stranačkih dužnosti. To kad bude i ako bude, odgovorio je novi-stari predsjednik županijskoga HDZ-a.

Kalmetin protukandidat, Tomislav Ćurko, pobjedniku je čestitao i istaknuo kako može biti zadovoljan sa 123 glasa od ukupno 353 izaslanika, koliko ih je glasovalo. U konačnici u ovu političku utakmicu krenuo sam prije dvadeset dana, a ovim brojem glasova odaslao sam i poruku, izjavio je Ćurko. Dodao je kako je to dobar početak njegove političke afirmacije.

Izaslanici su osim predsjednika birali i sva stranačka tijela, te izaslanike za skori Opći stranački sabor. Božidar Kalmeta ponovno izabran za predsjednika Županijskoga HDZ-a.

HRT/ZDanasKONCEPT POSTAJE...

The new BMW Concept X2 is presented on the first day of the press days of the Paris motor Show,  on September 29, 2016. / AFP PHOTO / ERIC PIERMONT

Nije tajna da u BMW-u planiraju izbaciti čak pet novih SUV modela do 2019....

read more

POPUSTILI SU, A TU JE I...

projekt

Potvrda da će super-luksuz na četiri kotača evoluirati u SUV stigla je...

read more

TOTALNO OPSJEDNUTI...

000_was6884208-1

Appleovi iPhonei imaju sposobnost potpuno opčiniti nemali broj svojih fanova,...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2016 Barrus d.o.o. Zadar