round image on layout top

HUMANITARNI KONCERT Srce za Zadar otpjevati svoje najveće hitove!

4. svibnja 2016. by urednik divider image
DD Retro Valentines Background 09893

Mladen Grdović u ulozi je humanitarca. Društvo legendarnih zadarskih glazbenika i prijatelja pomaže rodnom gradu za koji će u srijedu, 11. svibnja u 20 sati u Lisinskom na koncertu Srce za Zadar otpjevati svoje najveće hitove.

“Uvijek se rado odazivam na humanitarne manifestacije i s posebnom emocijom ću otpjevati Čačine riči, Evo mene moji ljudi te druge hitove koje publika voli. Pozivam sve Zadrane i prijatelje Zadra da svojim sudjelovanjem pomognu zadarskoj bolnici!” – izjavio je Mladen Grdović, koji se osim za humanitarni koncert priprema i za veliku ljetnu turneju.

Koncert se održava pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović. Plemenitu gestu s oduševljenjem su uz Mladena pozdravile i zadarske glazbene legende Tomislav Bralić i klapa Intrade, Đani Maršan, Emilija Kokić, klapa Niko, Bepo i David, Marina Tomašević, grupa Forum, Ivica Sikirić Ićo i Duško Lokin.

Sredstva prikupljena od prodaje ulaznica bit će darovana zadarskoj bolnici za kupnju aparata Histeroskop koji pomaže u dijagnostici i evaluaciji mnogobrojnih patoloških promjena unutrašnosti maternice.

Klub zadarskih studenata u suradnji s putničkom agencijom Puntamika organizira besplatan prijevoz iz Zadra za sve one koji žele doći na koncert u Zagreb. Polazak iz Zadra je u 15 sati, a povratak nakon koncerta. Zainteresirani za put u Zagreb mogu se javiti na e.mail: zdstudenti@gmail.com.

Ulaznice za humanitarni koncert Srce za Zadar po cijenama od 70 kuna za studente, 100, 120 i 150 kuna možete kupiti u sustavu Ulaznice.hr te na blagajni KD Vatroslav Lisinski.KONCEPT POSTAJE...

The new BMW Concept X2 is presented on the first day of the press days of the Paris motor Show,  on September 29, 2016. / AFP PHOTO / ERIC PIERMONT

Nije tajna da u BMW-u planiraju izbaciti čak pet novih SUV modela do 2019....

read more

POPUSTILI SU, A TU JE I...

projekt

Potvrda da će super-luksuz na četiri kotača evoluirati u SUV stigla je...

read more

TOTALNO OPSJEDNUTI...

000_was6884208-1

Appleovi iPhonei imaju sposobnost potpuno opčiniti nemali broj svojih fanova,...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2016 Barrus d.o.o. Zadar