fbpx

Neonacist Bujanec Bitorajcu, rođenom 1972. godine, izvukao aferu iz 1945. godine

Rene Bitorajac, rođen je u Zagrebu 1972. godine, no čini se da je njegov najveći krimen onaj iz 1945. godine. Naime, ako vjerujete Velimiru Bujancu, pravomoćno osuđenom za plaćanje usluga prostitutke kokainom koji vodi emisiju Bujica na lokalnim televizijama, Bitorajac sve radi jer “mrzi Hrvatsku i sve hrvatsko”.

Zašto? Upravo zbog događaja koji su se dogodili najmanje 27 godina prije nego što se Bitorajac rodio.

Tako je Bujanec “otkrio” da Bitorajac živi u stanu koji je naslijedio od djeda i bake. Djed i baka bili su partizani, objašnjava Bujanec, dodajući da su rođaci srpskog admirala Branka Mamule, kao i da je vlasnik stana ubijen u Beogradu nakon Drugog svjetskog rata.

Ništa mu nije sveto, pa ni turizam

Stoga i ne čudi da je Bitorajac napisao i otpjevao pjesmu “Mi Hrvati” u kojoj “vrijeđa crkvu, branitelje, predsjednicu, ministra kulture pa čak i naš turizam”, svojevrsni je zaključak emisije Bujica.

U emisiji nije nedostajalo i standardnog foklora pa je pozvana i nekadašnja zvijezda hrvatskog glumišta Božidar Alić.

“Postoje oni koji su osvojili, ukrali, oteli sve što je god bilo moguće od Hrvata”, rekao je notorni Alić o Bitorajcu uz standardne jadikovke kako “bard hrvatskog glumišta” trenutno nemao posao a podobni kao Bitorajac imaju.

Bitorajac je, tvrdi se u emisiji, odbijen od strane Ministarstva kulture za projekt privatnog cabareta, pa je eto željan osvete.

Izvor: Index.hr