fbpx

PROMETNA NESREĆA KOD SMOKOVIĆA Ozlijeđeno troje članova iste obitelji

U sudaru automobila na županijskoj cesti 6011, kod naselja Smoković u nedjelju oko 21.30 sati, tri su osobe teško ozlijeđene.

Do nesreće je došlo nakon što je 48-godišnji vozač automobila marke Peugeot zadarskih oznaka zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor, te u zavoju prešao na suprotni kolnički trak gdje se sudario s automobilom Opel zadarskih oznaka kojim je upravljao 53-godišnjak.

Od siline udara teške tjelesne ozlijede zadobio je 48-godišnji vozač automobila koji je uzrokovao nesreću S.J., te dvije putnice u Opelu, godinu dana mlađa supruga 53-godišnjeg vozača, koji je lakše ozlijeđen, i 23 godišnja kćer koja ja u nesreći zadobila ozlijede opasne po život.

Nakon dolaska Hitne pomoći ranjene osobe su medicinski zbrinute u Općoj bolnici Zadar, a na tehničkoj intervenciji bili su vatrogasci iz JVP-a Zadar koji su ranjene osobe morali izvući iz zgnječenih automobila. Protiv teško ozlijeđenog vozača slijedi optužni prijedlog zbog izazivanja prometne nesreće.

Tijekom proteklog vikenda evidentirano je čak 20 prometnih nesreća u kojima su dvije osobe smrtno stradale, četiri su teško, a devet ih je lakše ozlijeđeno.

Zadarski.hr/ZDanas