fbpx

TOY RUN 2016 MOTO DEFILE Posebna regulacija prometa

Sutra, u subotu, 28. svibnja 2016. godine, u organizaciji moto kluba LE MC Blue knights Croatia VIII, od Zatona do Zadra održat će se moto defile na kojem se očekuje više stotina motocikala.
Defile starta u TN Zaton u 11 sati, a vozi se državnom cestom DC 306 prema Zadru, do raskrižja s Ulicama Hrvatskog sabora i Matije Gupca, potom ulicama Matije Gupca, A. G. Matoša i Obalom kneza Trpimira do Osnovne škole Voštarnica.
Za vrijeme posjete školi, od 11 do 12 sati, motocikli će biti parkirani u lijevoj prometnoj traci na Obali kneza Trpimira i dijelu Ulice Ivana Meštrovića, između raskrižja s Ulicom Miroslava Krleže i zgrade Maraske. Taj dio biti će zatvoren za promet iz smjera Vruljice oko sat vremena.
U 13 sati defile se nastavlja, ulicama Oko vrulja, Obalom kneza Branimira, Marka Marulića. Obalom kralja Tomislava, Liburnskom i Istarskom obalom do Obale kralja Petra Krešimira IV, gdje će se motocikli parkirati na rivi.
Za vrijeme prolaska kolone, privremeno će se zatvarati raskrižja na trasi prolaska, uz privremenu regulaciju policijskih službenika i redara.
Građane pozivamo da svoje kretanje uz trasu prolaska motora, u navedena vremena, prilagode posebnim uvjetima odvijanja prometa, te ih molimo za strpljenje i razumijevanje, kao i da poštuju upute policajaca i redara.