round image on layout top

Ante Delaš odlazi iz Zadra

15. lipnja 2016. by urednik divider image

Delaš se već odlučio za novu destinaciju, ali još uvijek ne može govoriti o kojem je klubu riječ. Zadarske navijače možemo umiriti tek činjenicom da se radi o inozemnom klubu

Antu Delaša sljedeće sezone nećemo gledati u dresu Košarkaškog kluba Zadar. Iako je u njegovu ugovoru, potpisanom prošle godine, postojala opcija produljenja na još jednu sezonu, prošli tjedan je i službeno došlo do raskida. Iz Kluba, zanimljivo, o tome još nije stigla nikakva obavijest, ali vijest nam je potvrdio sam igrač, koji se trenutačno nalazi na pripremama hrvatske košarkaške reprezentacije u Svetom Martinu. Delaš se već odlučio za novu destinaciju, ali još uvijek ne može govoriti o kojem je klubu riječ. Zadarske navijače možemo umiriti tek činjenicom da se radi o inozemnom klubu.

Inače, sveti Ante, kako mu tepaju navijači, na Višnjiku je proveo ukupno tri sezone. Prvo je tu bio između 2011. i i 2013., a onda se, nakon dvije godine provedene u Cedeviti, prošle sezone vratio i bio najkorisniji igrač momčadi, za što je nagrađen i trofejom Zadarskog lista “Frane Vukić”. Za Zadar je ukupno odigrao 123 utakmice, postigavši 1266 poena, a posebno će se pamtiti impresivan niz njegovih koševa za pobjedu u posljednjim sekundama.

Zadar je, pak, ovime nastavio lošu tradiciju odlazaka ponajboljih igrača na kraju sezone, te će i ovog ljeta morati u rekonstrukciju momčadi. Trenutačno još nije poznato ni tko će biti trener, s obzirom da je Anti Nazoru ugovor istekao, a prva prinova, koja je potpisala bez Nazorovog znanja, što može biti indikativno, je centar Kristijan Krajina iz Šibenika.

Zadarski list/ZDanasMarjana Botić: Cijena...

Marjana Botić,vijećnica Akcije mladih u Gradskom vijeću grada Zadra, uputila...

read more

Traže se investitori za...

Općina Pašman raspisala je međunarodni natječaju za izbor investitora za...

read more

Ministar Marić u...

Ministar državne imovine Goran Marić danas je boravio u Zadarskoj županiji...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 ZADARdanas.hr