round image on layout top

INVESTICIJSKE PREVARE Karlo Uremović lažno prikazuje boravište u inozemstvu da bi koristio vozila njemačke tvrtke S&R Maschinenbau GmbH u kojoj nije ni zaposlen

3. lipnja 2016. by urednik divider image

Već smo u više navrata pisali te upozoravali na prevare Karla Uremovića i Marjana Miletića te njihovih partnera i suradnika. Prevare se uglavnom odnose na investicijsko poslovanje u kojem Uremović i Miletić iskorištavaju želju hrvatskih poduzednika za inozemnim investicijama. Uremović lažnim obećanjima i malverzacijama sebi financira luksuzan život prezentirajući se kao bogati poduzetnik iz Njemačke dok Miletiću uglavnom ostaju samo mrvice zbog eventualne potrebe za lažnim svjedokom za što Miletić uglavnom služi Uremoviću kad stvari dođu do suda.

Karlo Uremović je nakon pisanja portala ZADARdanas te urigiranja raznih prevarenih osoba iz Hrvatske i inozemstva, izbaćen iz stana u Green Gold Centru u Zagrebu te se privremeno preselio u stan jednog poznatog pjevaća iz kojeg je također ubrzo izbaćen te sada živi u stanu u Zagrebu koji mu je na svoje ime pronašao Marjan Miletić.

Kako smo već pisali, nedavno je započelo još jedno suđenje Karlu Uremoviću za prevaru poduzetnika iz Švicarske, a prema našim saznanjima, Uremović je prijavljen za veći broj prevara od strane više tvrtki i osoba sa područja Republike Hrvatske kao i za neke prevare u inozemstvu. Veći broj osoba i tvrtki iz Hrvatske i inozemstva kontaktiralo je redakciju portala ZADARdanas sa svojim negativnim iskustvima sa Karlom Uremovićem i njegovim partnerima, varalicama.

Redakciju portala ZADARdanas kontaktirala je i prevarena osoba iz Njemačke koja je na internetu pronašla tekstove u kojima smo obrađivali teme investicijskih prevara i pranja novca u gradu Zadru preko poznatih tvrtki i političara u koje je bio uključen i Uremović te tekstove i prevarama Uremovića i Töngesa sa tvrtkom Faber tehnologija d.o.o. Od iste osobe smo zaprimili informacije kao i dokumente o Karlu Uremoviću i njegovom poslovanju u Njemačkoj.

Prema dokumentima koje posjedujemo, Uremović je fiktivno prijavio boravište u Njemačkoj za sebe kao i za svoju obitelj. Uremovićevi roditelji žive u Hrvatskoj iako su također prijavljeni u Njemačkoj te njemačkom mirovinskom fondu fiktivno prikazuju da su u Njemačkoj što je direktna prevara mirovinskog fonda. Prema našim saznanjima Uremović Njemačku nije posjetio već dugo vremena.

Njemačka boravišna adresa Uremoviću koristi da bi se lažno predstavljao u Hrvatskoj kao bogati poduzetnik iz okolice Frankfurta te za vožnju poslovnih limuzina za koje Uremović u Hrvatskoj tvrdi da su u njegovom vlasništvu. U posjedu smo dokumentacije vozila koje koristi Uremović kao i leasing ugovora koji glase na njemačku tvrtku S&R maschinenbau GmbH koja je u vlasništvu njemačkog poduzetnika koji je vozilo dao privremeno na raspolaganje Uremoviću za posao u Hrvatskoj koji prema našim saznanjima, ne postoji!

Ugovor o leasingu za Audi A8L koji glasi na tvrtku

Ugovor o leasingu za Audi A8L koji glasi na tvrtku S&R Maschinenbau GmbH

Karlo Uremović je gospodinu Hans F. Röcker, koji je direktor tvrtke S&R Maschinenbau GmbH iz Njemačke, obećao omogućiti otvaranje tvornice za proizvodnju solarnih panela te ugovore sa komunalnim i državnim tvrtkama, što je naravno sve bila laž da bi se Uremović domogao vozila  iste tvrtke s kojim bi se u Hrvatskoj prezentirao kao bogataš iz inozemstva. Uremović se u više navrata hvalio  kako laže kad ga zaustavi policija u Hrvatskoj da je iz Njemačke došao jučer, čime svjesno čini teški carinski prekršaj.

Knjižica vozila drugog Audi A8L koji je koristio Uremović, a koji je također u vlasništvu S&R Maschinenbau GmbH

Knjižica vozila drugog Audi A8L koji je koristio Uremović, a koji je također u vlasništvu S&R Maschinenbau GmbH

Uremović već godinama vara hrvatske poduzetnike, a zajedno sa cijelokupnom svojom obitelji i državu upravljajući trima vozilima koji glase na njemačke tvrtke u kojima nije zaposlen ni on ni članovi njegove obitelji. Lažno prebivalište u Njemačkoj Uremoviću odgovara kao i svakoj varalici s obzirom na to da ga prilikom prijave policija teško može locirati. Iz istog razloga, sve prevarene osobe, poduzetnici i tvrtke savjetovani su da prijavu za prevaru podnesu policiji u Njemačkoj kao i lažno boravište što je prema njemačkom zakonu, teški prekršaj.

Z.B.U KAFIĆU NA MELADI...

Po društvenim mrežama proširile su se slike brutalnog fizičkog napada koji...

read more

GRADONAČELNIK ODLUČIO...

Gradonačelnik Zadra Branko Dukić potpisao je odluku o davanju odobrenja za...

read more

Hrvatska će postati...

Europska komisija (EK) je u svibnju objavila, a i nedavno u Zagrebu predstavila...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr