round image on layout top

Lawless Music tim u borbi za Krčić

10. lipnja 2016. by urednik divider image
Bl_011

Lawless Music tim odlučio je snimiti spot koji radnjom neće biti vezan za tematiku pjesme, kako bi na taj način prikazali kako stvari i nisu uvijek onakve kakvima se čine. Da jedna osoba koja svojoj okolini ostavlja ok dojam, može biti sasvim suprotno od toga, vodeći teške unutarnje bitke.

Izvođač je mladi kninski reper imena Shiner.

Željeli smo također i prikazati koliko priroda, a posebica ovakva kakvu mi imamo, može terapeutski djelovati na čovjeka pa čak i kad mu se tako teške, u pjesmi opisane misli motaju glavom.

Ne smijemo zaboraviti ni pse, koji su čovjekov najbolji prijatelj te vrhunski terapeut. Posebice kada se radi o jako neshvaćenim i stigmatiziranim Staffordima poput ovoga u spotu, koji daleko više od ostalih pasmina, imaju te pokazuju ljubav prema čovjeku.

I ono što je u ovom trenutku najbitnije, na ovaj smo način željeli dati svoj skromni doprinos u borbi za očuvanje slapa Krčić, nad kojim se želi izvršiti finalni korak ekogenocida kroz novu hidroelektranu. Dužnost je prvenstveno svakog građanina Knina, a onda i svih ostalih zaljubljenika u prirodu bez obzira odakle oni dolazili, da se pridruže i dignu svoj glas kako bi zaštitili Krčić.

Video smo snimili u sat vremena, jer je Shiner žurio natrag u Njemačku gdje radi, nakon petominutnog dogovora i to sa mobitelom, Sony Xperia M5. Pokazali smo kako je uz želju i malo truda sve ostvarivo, pa tako i dobiti pristojan video bez vrhunske opreme.

Došao je red da želje i trud, usmjerimo prema Krčiću, Krčić je naš!KONCEPT POSTAJE...

The new BMW Concept X2 is presented on the first day of the press days of the Paris motor Show,  on September 29, 2016. / AFP PHOTO / ERIC PIERMONT

Nije tajna da u BMW-u planiraju izbaciti čak pet novih SUV modela do 2019....

read more

POPUSTILI SU, A TU JE I...

projekt

Potvrda da će super-luksuz na četiri kotača evoluirati u SUV stigla je...

read more

TOTALNO OPSJEDNUTI...

000_was6884208-1

Appleovi iPhonei imaju sposobnost potpuno opčiniti nemali broj svojih fanova,...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2016 Barrus d.o.o. Zadar