round image on layout top

MILONGOM NA TRGU ZADARSKI TANGO PLESAČI NAJAVLJUJU 6. ZADAR TANGO FESTIVAL!

10. lipnja 2016. by urednik divider image

U Zadru će se od 16. do 18. ovog mjeseca održati 6. Zadar Tango Festival, ove godine u koprodukciji Tango kluba Zadar i Koncertnog ureda Zadar uz potporu Grada Zadra, Turističke zajednice Grada Zadra i HNK Zadar.

Na programu Festivala naći će se milonge na Narodnom trgu, milonge u Muzeju antičkog stakla, radionice u Q – baru gdje će ovom strastvenom plesu poučavati istaknuti plesni parovi iz Argentine, Italije i Zagreba (Los Hermanos Macana, Ivan Terrazas i Sara Grdan), dok će centralno događanje biti koncert jednog od najistaknutijih tango ansambala iz Buenos Airesa – Sexteta Milonguera u četvrtak 16, lipnja u 21 sat u Muzeju antičkog stakla. Bit će to ujedno završni koncert Koncertne sezone Zadar i prvo događanje 6. Zadar Tango Festivala.

Najava cijelog Festivala uslijedit će već ovu subotu 11. lipnja kada će se na Narodnom trgu u 20:30 h održati MILONGA NA TRGU.

Preko 50 plesača Tango kluba Zadar kojega vode Đana Selimović i Ivica Crljenko plesom će promovirati ne samo 6. Zadar Tango Festival već i sasvim specifičnu vrstu tanga kojom se bave i za koji su specijalizirani, a to je takozvani tango de salon.

O svim aktivnostima na Festivalu više sljedeći tjedan.NA LIBURNSKOJ OBALI Iz...

Kod lanterne na Liburnskoj obali iz mora je jutros izvučeno beživotno tijelo...

read more

PAKOŠTANE Utopila se...

Jučer ujutro oko 7.30 sati zaprimljena je dojava da je na plažu bivšeg...

read more

Sudac Kolakušić napao...

Sudac Trgovačkog suda Mislav Kolakušić kritizirao je Ustavni sud tijekom...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 Barrus d.o.o. Zadar