round image on layout top

MILONGOM NA TRGU ZADARSKI TANGO PLESAČI NAJAVLJUJU 6. ZADAR TANGO FESTIVAL!

10. lipnja 2016. by urednik divider image

U Zadru će se od 16. do 18. ovog mjeseca održati 6. Zadar Tango Festival, ove godine u koprodukciji Tango kluba Zadar i Koncertnog ureda Zadar uz potporu Grada Zadra, Turističke zajednice Grada Zadra i HNK Zadar.

Na programu Festivala naći će se milonge na Narodnom trgu, milonge u Muzeju antičkog stakla, radionice u Q – baru gdje će ovom strastvenom plesu poučavati istaknuti plesni parovi iz Argentine, Italije i Zagreba (Los Hermanos Macana, Ivan Terrazas i Sara Grdan), dok će centralno događanje biti koncert jednog od najistaknutijih tango ansambala iz Buenos Airesa – Sexteta Milonguera u četvrtak 16, lipnja u 21 sat u Muzeju antičkog stakla. Bit će to ujedno završni koncert Koncertne sezone Zadar i prvo događanje 6. Zadar Tango Festivala.

Najava cijelog Festivala uslijedit će već ovu subotu 11. lipnja kada će se na Narodnom trgu u 20:30 h održati MILONGA NA TRGU.

Preko 50 plesača Tango kluba Zadar kojega vode Đana Selimović i Ivica Crljenko plesom će promovirati ne samo 6. Zadar Tango Festival već i sasvim specifičnu vrstu tanga kojom se bave i za koji su specijalizirani, a to je takozvani tango de salon.

O svim aktivnostima na Festivalu više sljedeći tjedan.OPOZICIJA ZBOG GAŽENICE...

Odluka o dodjeli 20-godišnje koncesije za luku Gaženica turskom Global Ports...

read more

RAVNATELJ LUČKE UPRAVE...

Povodomo dodjeljivanja koncesije nad lukom Gaženica, oglasila se i Lučka...

read more

PREDSJEDNIK HVIDRA-e...

U svjetlu najnovijih događanja oko prihvaćanja jedine ponude zakoncesiju u...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr