round image on layout top

Održan teniski turnir parova “Falkensteiner Open 2016”

27. lipnja 2016. by urednik divider image

Na terenima Tenis centra Borik u sklopu Falkensteiner Club Funimation Borik od 24. do 26. lipnja održan je teniski turnir parova pod nazivom Falkensteiner Open 2016.

Turnir je organizirao Toni Dujmenović uz usku suradnju s Falkensteiner Club Funimation Borik. Falkensteiner Open 2016 je turnir parova koji se organizira već drugu godinu zaredom na terenima Tenis centra Borik, te koji svojim sudionicima i gledateljima nudi kvalitetne teniske mečeve uz domjenak u prostoru Falkensteiner hotela Club Funimation Borik u večernjem terminu prvog dana turnira. Zabava i opuštanje uz obilje hrane, pića i dobre glazbe pod pokoviteljstvom Falkensteiner Club Funimation Borik.

Turnir se održao u 3 kategorije parova; muški, ženski te mješoviti parovi. Sudionici turnira su došli iz raznih krajeva Hrvatske kao i iz inozemstva.

Organizatori zahvaljuju Falkensteiner Club Funimation Borik, prvenstveno direktoru Ivanu Polaku i kolegama managerima za pomoć u organizaciji cjelokupnog projekta.
Sve detalje vezano za turnir od slika do ostalih informacija, pa upite i informacije za iduće turnire i dr. aktivnosti mogu se pronaći na Facebook stranici – Tenis centra Borik (LINK)

Pobjednici parova:
– U muškoj kategoriji su braća Danijel i Tomislav Rupčić iz Vinkovaca koji su u finalu pobjedili natjecatelje iz Zadra, Krešimira Anića i Milivoja Barešića rezultatom 6/4, 6/3.

– U ženskoj kategoriji su prvo mjesto osvojile g. Sonja Škarica i g. Anđelka Tomić, a drugo mjesto g. Jana Roth i g. Maja Buća.

– U mješovitoj kombinaciji parova pobjedici su g. Maja Buća i g. Boris Krekić koji su u finalu nadvisili kombinaciju g. Jana Roth i g. Tomislav Rupčić rezultatom 6/4, 6/3.

ZDdanasNIKOLA ŠIMIĆ TONIN...

Književnik Nikola Šimić Tonin poslao je pripopćenje za medije koje...

read more

MUTNE IGRE Po projektu...

Prije nekoliko mjeseci na zemljištu između Supernove i “Braline...

read more

SUDAC KOLAKUŠIĆ Ovo je...

Sudac Trgovačkog suda Mislav Kolakušić za N1 je komentirao svoj mogući...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr