round image on layout top

Održan teniski turnir parova “Falkensteiner Open 2016”

27. lipnja 2016. by urednik divider image

Na terenima Tenis centra Borik u sklopu Falkensteiner Club Funimation Borik od 24. do 26. lipnja održan je teniski turnir parova pod nazivom Falkensteiner Open 2016.

Turnir je organizirao Toni Dujmenović uz usku suradnju s Falkensteiner Club Funimation Borik. Falkensteiner Open 2016 je turnir parova koji se organizira već drugu godinu zaredom na terenima Tenis centra Borik, te koji svojim sudionicima i gledateljima nudi kvalitetne teniske mečeve uz domjenak u prostoru Falkensteiner hotela Club Funimation Borik u večernjem terminu prvog dana turnira. Zabava i opuštanje uz obilje hrane, pića i dobre glazbe pod pokoviteljstvom Falkensteiner Club Funimation Borik.

Turnir se održao u 3 kategorije parova; muški, ženski te mješoviti parovi. Sudionici turnira su došli iz raznih krajeva Hrvatske kao i iz inozemstva.

Organizatori zahvaljuju Falkensteiner Club Funimation Borik, prvenstveno direktoru Ivanu Polaku i kolegama managerima za pomoć u organizaciji cjelokupnog projekta.
Sve detalje vezano za turnir od slika do ostalih informacija, pa upite i informacije za iduće turnire i dr. aktivnosti mogu se pronaći na Facebook stranici – Tenis centra Borik (LINK)

Pobjednici parova:
– U muškoj kategoriji su braća Danijel i Tomislav Rupčić iz Vinkovaca koji su u finalu pobjedili natjecatelje iz Zadra, Krešimira Anića i Milivoja Barešića rezultatom 6/4, 6/3.

– U ženskoj kategoriji su prvo mjesto osvojile g. Sonja Škarica i g. Anđelka Tomić, a drugo mjesto g. Jana Roth i g. Maja Buća.

– U mješovitoj kombinaciji parova pobjedici su g. Maja Buća i g. Boris Krekić koji su u finalu nadvisili kombinaciju g. Jana Roth i g. Tomislav Rupčić rezultatom 6/4, 6/3.

ZDdanasMARKO PUPIĆ-BAKRAČ:...

Županijski vijećnik AM, Marko Pupić Bakrač, oglasio se javnim zahtjevom za...

read more

Sutra počinje...

Sutra počinje bogat program obilježavanje jubilarne 25. obljetnice Akcije...

read more

MARKO PUPIĆ BAKRAČ...

Povodom odluke članstva HDZ-a da iz stranke izbaci nasilinka Alojza...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 ZADARdanas.hr