round image on layout top

THE PRODIGY JAZINE OPEN AIR Najveća produkcija dosad postignuta u Zadru!

30. lipnja 2016. by urednik divider image

Od utorka 28. lipnja parkiralište pored dvorane Jazine priprema se za nastup grupe Prodigy. Prva dva šlepera stigla su na Đil u utorak poslijepodne i započelo je postavljanje najveće pozornice I najmoćnije produkcije ikad postavljene u Zadru.

Šesnaest šlepera dovest će u Zadar 140 tona opreme sakupljene u nekoliko zemalja, koju će više od 60 ljudi u 4 dana ili oko 90 sati pripremiti za koncert. Pozornica veličine 288 kvadrata veća je za otprilike 30 kvadrata i viša za metar od one pripremljene za Manu Chaa prošlog ljeta. Za njezinu izgradnju potrošeno je više od pola kilometra aluminijskih konstrukcija, a krov joj se sidri s utezima teškim 20 tona. Kompletna produkcija troši impresivnih 750 kW struje koja pali više od 300 rasvjetnih tijela, dok na sam razglas odlazi čak 110 kW.
Sam bend objavio je upozorenja koja se tiču glasnoće i upotrebe stroboskopa. Koncert je izuzetno glasan i publici koja bi mogla imati problema preporuča se upotreba čepova za uši, a dok izražena upotreba stroboskopa tijekom cijelog nastupa može kod nekih osoba izazvati epileptične napade.

Sve navedeno u prijevodu znači da Prodigy u Zadar donose svoje najbolje, najglasnije i najintenzivnije izdanje, na samostalnom koncertu kakav će ove sezone imati priliku vidjeti publika još samo dva grada.

Vrata Jazine Open Aira otvorit će se u petak, 1. srpnja u 19:30, DJ Zmayo započinje zagrijavanje od 20:00, a The Prodigy se na pozornicu penju točno u 22:00.

Ulaznice
Ulaznice u pretprodaji iznose 220 kn, a na dan koncerta 250 kn.

Prodajna mjesta:
Dirty old shop, Tratinska 18
Rockmark, Berislavićeva 13

ZDanasULOGA INVESTICIJSKE...

Sredinom 2010. godine jedna je poslovna grupacija, bliska...

read more

DRAMA U GAŽENICI...

Prema informacijama očevidaca koji su ih razmjenjivali na društvenim...

read more

Marko Pupić Bakrač...

Marko Pupić Bakrač prijavio je Državnom izbornom povjerenstvu da HDZ...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 Barrus d.o.o. Zadar