fbpx

U Crvenu luku investirano više od 200 milijuna kuna

Kompleks Crvene luke nakon obnove ima potpuno novo lice. Turistička priča sa samog kraja Zadarske županije postala je sinonim za ulaganje, a što je ondje tako posebno provjerila je i naša ekipa.

U hladu više od tisuću borova smjestio se kompleks Crvena Luka, novootvoreno turističko naselje. Sebastian zna zašto je došao iz Njemačke.

Prijatelji su mi preporučili ovo mjesto. Upravo je ono što tražim. – kaže Sebastian.

Mjesto na kojem turizam postoji više od pedeset godina bilo je idealna prilika za investitore iz Italije. Vrijednost uloženog novca penje se na više od dvjesto milijuna kuna, a posao je našlo i sto dvadeset radnika.

Naravno da bih preporučio i drugima da investiraju. Problema ima s mnogo birokracije, ali kad sve ovo vidim, isplatilo se. – govori nam Pier Paolo Prodi, član Uprave.

Ciljana tržišta su Njemačka, Švicarska, Francuska. A domaćica Bahrija brine se za posebne goste. Spektakularan pogled ima najluksuzniji dio kompleksa.

Ma oni žele mir i zahvalni su na svemu. Nemaju nikakve prohtjeve. – priča nam Bahrija Rukavina, domaćica.

Popunjenost se očekuje već sljedeći tjedan. Ali, ovdje nećete naći ono što se smatra masovnim turizmom. Kompleks je dovoljno velik da svatki turist ima dio plaže – samo za sebe.

HRT/ZDanas