round image on layout top

U organizaciji HPD Zavrata održan je II. memorijalni turnir „Marin Vujević Zrile“

30. lipnja 2016. by urednik divider image

Fešta sv. Ivana Krstitelja koja je održana u petak 24. lipnja u ulici sv. Vinka Paulskog okupila je zaljubljenike u dobru zabavu i sport, a cijela priča imala je i humanitarnu notu.

U organizaciji HPD Zavrata održan je II. memorijalni turnir „Marin Vujević Zrile“ u basketu i boćama koji je okupio po 9 ekipa. Ekipa „Škabrnje“ obranila je naslov najboljih u basketu, dok je na zogu lovorike pobrala kvartovska ekipa „Dagala“ u sastavu Brešan, Braco i Sorić.

Pikado klub Jazine II, koji su pružili potporu cijeloj manifestaciji, organizirao je i turnir u pikadu u kojem je najbolji bio Nino Barić. Dodijeljeni su i pehari uz zvukove motora, a nagrađenima nimalo nije smetala veličanstvena bakljada koja je poslužila kao vatrena kulisa.

Nakon sporta na red je došla glazba. Okupljene je na početku zagrijao bend Noturno uz zvukove domaćeg i stranog rocka , a nakon njih na binu se popela grupa Kanela koja je energičnom svirkom rasplesala igralište. Moto fešte u Bude Borjana i ove godine je „Ako ne možemo pomoći sebi, možemo drugima“ tako da je cijeli prihod uplaćen za liječenje mlade Tee Kokić. Ukupno je uplaćeno 4 930 kuna.

Organizatori se zahvaljuju svima koji su i ove godine na bio koji način pridonijeli veličanstvenoj atmosferi. Posebna hvala i sponzorima „Roto pića“, „Maraska“, “Pekara Foša“ „Novi radio“, „Santa“, „Decathlon“, Frizerski studio „Goga“, „Moda In“ „Planinarski dom Paklenica“ i Plesna udruga Nimeta.
Ovom prilikom, HPD Zavrata poziva sve one koji su poznavali našeg prerano preminulog prijatelja i planinara Dulu u subotu 2. srpnja 2016. u 19 h na prigodno druženje i boćanje na igralištu u Bude Borjana.NOVA PJESMA I SPOT JURE...

Mlada generacija regionalnih kantautora nikada nije bila bogatija i zrelija....

read more

AKCIJA AGROKOR Čeka se...

PONEDJELJAK rano ujutro istražitelji su pokucali na vrata Kulmerovih dvora,...

read more

Ante Todorić je došao...

ODVJETNIK Ante Todorića Indexu je javio kako je Ante Todorić došao u...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 Barrus d.o.o. Zadar